Ανοίγει στις 21 Ιουλίου το βιβλίο προσφορών της Τράπεζας Κύπρου
Το βιβλίο προσφορών της Τράπεζας Κύπρου για τη διάθεση του εκδοθέντος κεφαλαίου ύψους 1 δισ. ευρώ θα ανοίξει την προσεχή Δευτέρα 21 Ιουλίου. Σύμφωνα με κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης οι παρουσιάσεις που έχει κάνει η Διοίκηση της τράπεζας σε επενδυτές του εξωτερικού βαίνουν ομαλά και έχει επιδειχθεί μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Το βιβλίο προσφορών της Τράπεζας Κύπρου για τη διάθεση του εκδοθέντος κεφαλαίου ύψους 1 δισ. ευρώ θα ανοίξει την προσεχή Δευτέρα 21 Ιουλίου.
Σύμφωνα με κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης οι παρουσιάσεις που έχει κάνει η Διοίκηση της τράπεζας σε επενδυτές του εξωτερικού βαίνουν ομαλά και έχει επιδειχθεί μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Σημειώνεται πως η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου είναι εκτός διαπραγμάτευσης από το Μάρτιο του 2013 και η όποια αύξηση κεφαλαίου θα αλλάξει ριζικά το μετοχολόγιο του πιστωτικού ιδρύματος.
Όπως έχει ανακοινωθεί, η αύξηση κεφαλαίου θα γίνει σε τρεις φάσεις παρέχοντας το δικαίωμα και στους υφιστάμενους μετόχους της Τράπεζας Κύπρου, με κατώτατο ποσό όμως τις 100 χιλ. ευρώ.
Σήμερα η Λαϊκή Τράπεζα με ποσοστό 18% είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Τράπεζας Κύπρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
