Κύμα οργής στην Ινδία για το βιασμό εξάχρονου κοριτσιού μέσα στο σχολείο
Έκρηξη οργής έχει προκαλέσει στην Ινδία νέο περιστατικό βιασμού, με θύμα αυτή τη φορά ένα εξάχρονο κοριτσάκι. Δράστες του βιασμού φέρονται να είναι ο φύλακας του σχολείου και ένας γυμναστής. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.
Έκρηξη οργής έχει προκαλέσει στην Ινδία νέο περιστατικό βιασμού, με θύμα αυτή τη φορά ένα εξάχρονο κοριτσάκι.
Δράστες φέρονται να είναι δύο άτομα που εργάζονται στο σχολείο στην πόλη Μπανγκαλόρ στα νότια της χώρας.
Η επίθεση σημειώθηκε στις 2 Ιουλίου, αλλά οι γονείς το αντιλήφθηκαν λίγες ημέρες αργότερα, όταν το κοριτσάκι παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στομάχι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Δράστες του βιασμού φέρονται να είναι ο φύλακας του σχολείου και ένας γυμναστής. Σύμφωνα με την αστυνομία της Ινδίας, γίνονται προσπάθειες να εντοπιστούν οι ένοχοι, καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο εργάζονται πολλοί φύλακες και γυμναστές.
Το νέο περιστατικό βίας έχει ξεσηκώσει κύματα οργής και αγανάκτησης. Εκατοντάδες γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο, προσπαθώντας να μπουν μέσα στο κτίριο, φωνάζοντας συνθήματα.
Ο διευθυντής του σχολείου, μιλώντας σε συγκέντρωση γονέων, ζήτησε «ειλικρινή συγγνώμη» για το περιστατικό και δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές για να εντοπιστούν οι ένοχοι.
Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοινικούντα: «Μπήκε αλλά δεν πυροβόλησε» – Τι λέει ο δικηγόρος του 22χρονου «εκτελεστή» του κάμπινγκ
- Ιράν: Η εισαγγελία απειλεί τους «ταραξίες» με διώξεις που επισύρουν τη θανατική ποινή
- Παίρνει Φιζέλ για αντί – Σίλβα η ΑΕΚ (vid)
- Το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: «Δεν προέκυψαν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης ή εξωγενούς κακόβουλης παρεμβολής»
- Αν ο πρώτος μήνας του 2026 είχε πρόσωπο, αυτό θα ήταν οι viral στιγμές του Σον Πεν στις Χρυσές Σφαίρες
- Μετά τους φιλάθλους, ο ακατάλληλος Λανουά κρύβεται και από τους διαιτητές

