Τράπεζα Πειραιώς: Άνοιξε βιβλίο προσφορών για το 4,62% της Aegean
Η Τράπεζα Πειραιώς άνοιξε σήμερα Πέμπτη βιβλίο προσφορών για τη διάθεση των 3,3 εκατομμυρίων μετοχών (ποσοστό 4,62%) που κατέχει στην Aegean Airlines. Σύμφωνα με το Bloomberg, το εύρος τιμών εκτιμάται μεταξύ 6,23 ευρώ και 6,7 ευρώ.
Η Τράπεζα Πειραιώς άνοιξε σήμερα Πέμπτη βιβλίο προσφορών για τη διάθεση των 3,3 εκατομμυρίων μετοχών (ποσοστό 4,62%) που κατέχει στην Aegean Airlines.
Χθες η μετοχή της Aegean Airlines στο Χρηματιστήριο Αθηνών έκλεισε στα 6,70 ευρώ, ενώ στο άνοιγμα των συναλλαγών της Πέμπτης ο τίτλος της αεροπορικής εταιρείας υποχωρεί κατά 5,22% στα 6,35 ευρώ.
Σύμφωνα με το Bloomberg, το εύρος τιμών εκτιμάται μεταξύ 6,23 ευρώ και 6,7 ευρώ.
Εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς αναφέρουν πως από τη συγκεκριμένη πώληση η Τράπεζα Πειραιώς θα λάβει περίπου 20 εκατ. ευρώ.
Η UBS είναι ο μοναδικός διαχειριστής του βιβλίου προσφορών. Το βιβλίο προσφορών αναμένεται να κλείσει εντός της ημέρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- Πέντε ιδέες για πρωινό που «χαρίζουν» χρόνια ζωής
- Λευκωσία για την επίθεση στη βρετανική στρατιωτική βάση στο Ακρωτήρι: «Περιορισμένες ζημιές»
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Πόσο ασφαλή (δεν) είναι τα τρένα μας;
- Η «φωνή του λαού» γίνεται αλγόριθμος: Ο Μάικλ Κέιν στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη επηρεάζει τις σχέσεις;


