Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τα τραγούδια της Μελίνας στο Ηρώδειο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τα τραγούδια της Μελίνας στο Ηρώδειο

Τραγούδια της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη θα ερμηνεύσει απόψε το βράδυ στο Ηρώδειο η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στη μεγάλη Ελληνίδα. Με αφορμή τα είκοσι χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, η παράσταση με τίτλο «Να με θυμάσαι και να μ' αγαπάς» έρχεται για να θυμίσει στο κοινό τραγούδια που όλοι ξέρουν και έχουν αγαπήσει.

Τραγούδια της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη θα ερμηνεύσει απόψε το βράδυ στο Ηρώδειο η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στη μεγάλη Ελληνίδα. Με αφορμή τα είκοσι χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, η παράσταση με τίτλο «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς» έρχεται για να θυμίσει στο κοινό τραγούδια που όλοι ξέρουν και έχουν αγαπήσει.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις πιο ιδιαίτερες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, στην παράσταση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, θα «συναντήσει» τη Μελίνα, με μια αγκαλιά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Νίκου Γκάτσου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Κ.Χ. Μύρη, του Οδυσσέα Ελύτη.

Πλάι σε αυτά τα τραγούδια και το «Γράψε Ουρανός – Μελίνα» ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που έγραψαν η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Λίνα Νικολακοπούλου ειδικά για τη βραδιά.

Στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη θα βρεθούν παλαιοί και νέοι συνεργάτης αλλά και συμμετοχές-έκπληξη, όπως αυτή της σπουδαίας ηθοποιού Μπέτυς Βαλάση. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας, ενώ τις ενορχηστρώσεις θα κάνουν ο σταθερός συνεργάτης της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Ευριπίδης Ζεμενίδης και ο βιολονίστας Αντώνης Σουσάμογλου, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του την Καμεράτα υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη.

Οι τιμές των εισιτηρίων για την αποψινή συναυλία είναι: 40 ευρώ (ζώνη Vip), 35 ευρώ (ζώνη Α), 30 ευρώ (ζώνη Β), 25 ευρώ (ζώνη Γ), 15 ευρώ (άνω διάζωμα, φοιτητικό), 10 ευρώ (φοιτητικό), 5 ευρώ (ανεργίας, ΑμεΑ).

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήριά του από τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Καταστήματα Public και τα Βιβλιοπωλεία Ιανός, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη), τα κεντρικά εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39 ,εντός στοάς Πεσμαζόγλου), τηλεφωνικά στο 210 3272000 και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.greekfestival.gr.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024