Με τη σύνταξη Αυγούστου το επίδομα συζύγου στους συνταξιούχους του ΟΓΑ
Ταυτόχρονα με την καταβολή της σύνταξης του Αυγούστου θα επαναχορηγηθεί το επίδομα συζύγου στους συνταξιούχους του ΟΓΑ, οι οποίοι έχουν σύζυγο μη συνταξιούχο με έτος γέννησης το 1949.
Ταυτόχρονα με την καταβολή της σύνταξης του Αυγούστου θα επαναχορηγηθεί το επίδομα συζύγου στους συνταξιούχους του ΟΓΑ, οι οποίοι έχουν σύζυγο μη συνταξιούχο με έτος γέννησης το 1949.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του οργανισμού, τον Ιούλιο παρατηρήθηκε το φαινόμενο της διακοπής καταβολής του επιδόματος, και έγιναν όλες οι ενέργειες για την επαναχορήγηση του επιδόματος αναδρομικά.
Οι συνταξιούχοι γήρατος του ΟΓΑ δικαιούνται το συγκεκριμένο επίδομα μέχρι τη συμπλήρωση του 67ου έτους της ηλικίας του συζύγου του/της και εφ’ όσον αυτός δεν λαμβάνει σύνταξη από οποιοδήποτε ασφαλιστικό φορέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Μίλαν – Ελλάς Βερόνα
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Σέρρες: Πέμπτη ημέρα αγωνίας – Στο μικροσκόπιο βίντεο με αυτοκίνητο ίδιο με του εξαφανισμένου διοικητή
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού



