Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 μαγευτικά ξενοδοχεία σπα

5 μαγευτικά ξενοδοχεία σπα

The Thief, Όσλο, Νορβηγία Υιοθετώντας τις καλύτερες παραδοσιακές θεραπείες από όλο τον κόσμο, το The Thief Spa –το οποίο άνοιξε το Μάρτιο –έχει σαν αισθητική έμπνευσή την άγρια ομορφιά του νορβηγικού τοπίου. Στα 800 τ.μ. συμπεριλαμβάνονται πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο και χαμάμ καθώς και έξι δωμάτια και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Το σπα προσφέρει ένα ευρύ […]

Υιοθετώντας τις καλύτερες παραδοσιακές θεραπείες από όλο τον κόσμο, το The Thief Spa –το οποίο άνοιξε το Μάρτιο –έχει σαν αισθητική έμπνευσή την άγρια ομορφιά του νορβηγικού τοπίου. Στα 800 τ.μ. συμπεριλαμβάνονται πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο και χαμάμ καθώς και έξι δωμάτια και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Το σπα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από θεραπείες, από τις παραδοσιακές περιποιήσεις προσώπου και μασάζ με tailor-made επιλογές για να ταιριάζουν σε κάθε θεραπευτική ανάγκη.
Για όποιον έχει ανάγκη από ξεκούραση και θεραπείες αλλά έχει λίγο χρόνο, το SpaQ έχει την απάντηση. Η «Freshly Picked» φιλοσοφία του spa ενθαρρύνει τους επισκέπτες να κλείσουν ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, αντί να προ-επιλέγουν θεραπεία. Δουλεύοντας με έναν θεραπευτή την ημέρα, οι θεραπείες μπορούν να προσαρμοστούν στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Θα μπορούσε να γίνει το πιο φανταστικό και ιδιαίτερο δώρο για το κουμπάρο καθώς το QT προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο περιποίησης που συμπεριλαμβάνει διαμονή για δυο νύχτες, ένα sur mesure κοστούμι MJ Bale, ένα παραδοσιακό ξυράφι και ένα μπουκάλι Chivas Regal 18 Year Old.

Ανακαινισμένο από τον διάσημο πορτογάλο αρχιτέκτονα Alvaro Siza Vieira, τα ιαματικά λουτρά του 19ου αιώνα στο Pedras Salgadas Spa & Nature Park περιλαμβάνουν μια πισίνα, χαμάμ, σάουνα και Vichy ντους. Τα γαλλική προϊόντα περιποίησης La Phyto χρησιμοποιούνται μαζί με το νερό από τις ιστορικές ιαματικές πηγές του ξενοδοχείου για να ανανεωθείτε και να αναζωογονηθείτε. Το φυσικό φως και ο περιβάλλων χώρος της φύσης παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο, με πολλούς από τους χώρους να διαθέτουν μεγάλα παράθυρα με θέα στο πάρκο και τους κήπους.
Το 4.000 τ.μ συγκρότημα του The Dolder Grand διαθέτει μια μεγάλη πισίνα με πανοραμική θέα, ξεχωριστό spa για γυναίκες και άνδρες, γυμναστήριο, 18 δωμάτια θεραπείας, δύο spa σουίτες και ένα Spa Café. Το πολυβραβευμένο σπα χρησιμοποιεί αποκλειστικά προϊόντα από τις La Prairie, Kerstin, Florian και Amala. Οι θεραπείες με φυσικά προϊόντα αναπροσαρμόζονται κάθε τρεις μήνες ακολουθώντας την κάθε εποχή του χρόνου.
Τα δωμάτια διαθέτουν μπανιέρες υδρομασάζ και ιδιωτική σάουνα αλλά το Mainport δεν περιορίζεται σε αυτό: έχει αφιερώσει όλο τον 8ο όροφο στην ευεξία. Το Spa Heaven – με θέα στον ποταμό Maas και την πόλη – μεταφέρει την ιδέα της χαλάρωσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα χαμάμ εφοδιασμένο με θερμαινόμενο μαρμάρινο τραπέζι, χαμάμ, σάουνα με πανοραμική θέα και τέσσερις αίθουσες οι οποίες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την αναζωογόνηση του προσώπου μέχρι μια παραδοσιακή τούρκικη τεχνικ απολέπισης σώματος.

gamos.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024