Σκότωσαν 83χρονο για 50 ευρώ και ένα αγροτικό εργαλείο
Τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, σκότωσαν 83χρονο στο Γαρέφιο της Πέλλας, για να τον ληστέψουν. Τελικά οι ανήλικοι ληστές έφυγαν από το σπίτι του άτυχου γέροντα με λεία ένα αγροτικό εργαλείο, ένα κινητό τηλέφωνο και μόλις 50 ευρώ.
Τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, σκότωσαν 83χρονο στο Γαρέφιο της Πέλλας, για να τον ληστέψουν.
Τελικά οι ανήλικοι ληστές έφυγαν από το σπίτι του άτυχου γέροντα με λεία ένα αγροτικό εργαλείο, ένα κινητό τηλέφωνο και μόλις 50 ευρώ.
Οι τρείς νεαροί δράστες ηλικίας 28, 16 και 17 ετών μπήκαν πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του ηλικιωμένου μέρα μεσημέρι με σκοπό να ληστέψουν, κι όταν τον βρήκαν μέσα στο σπίτι, του έδεσαν τα χέρια με καλώδιο και τον φίμωσαν με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.
Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, για να συλληφθούν την Πέμπτη για διακεκριμένες περιπτώσεις άλλων κλοπών και τελικά να ομολογήσουν και τη ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του άτυχου ηλικιωμένου, τον οποίο άφησαν αβοήθητο φεύγοντας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία
- Δυσκολίες στον ύπνο; Ο φυσικός «σύμμαχος» που ενισχύει τη χαλάρωση του οργανισμού για να ζούμε κάθε μέρα στο maximum
- Αντετοκούνμπο: Ούτε κουβέντα για το μέλλον του και αιχμές για Ρίβερς… μέσω Σπανούλη
- Η γη της ελιάς: Ανατροπές και ένταση

