Διαφωνία Λοβέρδου – Μητσοτάκη για τον αριθμό των «διαθέσιμων» στα ΑΕΙ
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ.Βενιζέλο είχαν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, σε μία προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές τους για τις επικείμενες απολύσεις διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, τον αριθμό των οποίων επιθυμεί να μειώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχαν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, σε μία προσπάθεια να γεφυρώσουν τις διαφορές τους για τις επικείμενες απολύσεις διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, τον αριθμό των οποίων επιθυμεί να μειώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποφασίστηκε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι μόνο 500 υπάλληλοι θα ενταχθούν στο μέτρο και ουσιαστικά θα αποφύγουν την οριστική απόλυσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
