ΔΗΜΑΡ: Κορυφαία πράξη θεσμικού αυταρχισμού το κλείσιμο της ΕΡΤ
Κορυφαία πράξη θεσμικού αυταρχισμού χαρακτηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ) το κλείσιμο της ΕΡΤ πριν από ακριβώς ένα χρόνο, υπογραμμίζοντας ότι επρόκειτο για έναν «ξαφνικό θάνατο».
Κορυφαία πράξη θεσμικού αυταρχισμού χαρακτηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ) το κλείσιμο της ΕΡΤ πριν από ακριβώς ένα χρόνο, υπογραμμίζοντας ότι επρόκειτο για έναν «ξαφνικό θάνατο».
Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ, το «μαύρο» στη δημόσια ραδιοτηλεόραση ήταν «μαύρο» στη δημοκρατία, αλλά και «μαύρο» στην ιδιωτική ζωή και την καθημερινότητα χιλιάδων εργαζομένων, που απολύθηκαν εν μια νυκτί και δεν έχουν πάρει ακόμα τις αποζημιώσεις τους.
Η ΔΗΜΑΡ σημειώνει ότι μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ αποχώρησε από την τότε τρικομματική κυβέρνηση, καθώς δεν μπορούσε «να αποδεχθεί μονομερείς αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που κατέλυαν κάθε έννοια κυβερνητικής συνεργασίας, επιμένει ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν σχέση με οριζόντιες απολύσεις και λογικές πυγμής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ίντερ – Πίζα
- Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ξανά στο δικαστήριο για ακροαματική διαδικασία – Ακόμα στο τραπέζι η θανατική ποινή
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα
