Νέα επίθεση των Ταλιμπάν στο αεροδρόμιο στο Καράτσι
Ένοπλοι επιτέθηκαν ξανά, για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες, στο αεροδρόμιο στο Καράτσι, πραγματοποιώντας έφοδο σε μονάδα εκπαίδευσης της ασφάλειας του αεροδρομίου. Την ευθύνη ανέλαβαν οι Ταλιμπάν. Μετά την ανταλλαγή πυρών με τις μονάδες ασφαλείας, η λειτουργία του αεροδρομίου αποκαταστάθηκε χωρίς ακόμη να είναι σαφές εάν υπάρχουν θύματα.
Ένοπλοι επιτέθηκαν ξανά, για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες, στο αεροδρόμιο στο Καράτσι, πραγματοποιώντας έφοδο σε μονάδα εκπαίδευσης της ασφάλειας του αεροδρομίου.
Την ευθύνη και της νέας επίθεσης ανέλαβαν οι Ταλιμπάν.
Η επίθεση έγινε όταν ομάδες ενόπλων εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης με μοτοσυκλέτες στο αεροδρόμιο και άρχισαν να πυροβολούν. Μετά την ανταλλαγή πυρών με τις μονάδες ασφαλείας το μεσημέρι της Τρίτης, η λειτουργία του αεροδρομίου αποκαταστάθηκε χωρίς ακόμη να είναι σαφές εάν υπάρχουν θύματα.
Σύμφωνα με ανταποκριτές του Reuters, στο σημείο είχαν σπεύσει αριθμός ασθενοφόρων. Οι πτήσεις αναστάλθηκαν για λίγες ώρες ενώ στο αεροδρόμιο στάλθηκαν στρατιωτικές ενισχύσεις.
Η νέα επίθεση σημειώνεται ενώ δεν έχουν καν συμπληρωθεί δύο ημέρες από την επίθεση Ταλιμπάν στο αεροδρόμιο που εξέθεσε την αδυναμία της κυβέρνησης του Ισλαμαμπάντ, θάβοντας επίσης τις όποιες ελπίδες για συνομιλίες με τους ενόπλους.
Το πρωί της Τρίτης, η αεροπορία του Πακιστάν είχε ανακοινώσει ότι πραγματοποίησε επιδρομές σε θέσεις Ταλιμπάν σκοτώνοντας 15 μαχητές, όπως υποστήριξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η γάτα χασμουριέται – Είναι ένδειξη μόνο ότι νυστάζει ή δείχνει και κάτι άλλο;
- Όταν ο Έπσταϊν κυνηγούσε τη μακροζωία: Χρηματοδότηση ερευνών και καινοτόμες γενετικές εξετάσεις
- Επεισόδια στο ΑΠΘ: «Ίσως ήρθε η ώρα για ελεγχόμενη πρόσβασης στους χώρους μας», λένε οι πρυτανικές αρχές
- Έβρος: Δύο νεκροί μετανάστες στο Διδυμότειχο
- Έτοιμος να κλείσει ραντεβού για κούρεμα: Ο οπαδός της Γιουνάιτεντ είναι μία νίκη μακριά και «σπάει» τη σιωπή του!
- Συνήγοροι 31χρονου Μαροκινού στη Χίο: «Έξι επιβαίνοντες κατέθεσαν ότι δεν τον αναγνωρίζουν ως διακινητή»
