Για συνειδητή εξαπάτηση του λαού κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Σαμαρά
Για συνειδητή εξαπάτηση του ελληνικού λαού και για υπεράσπιση των συμφερόντων των δανειστών, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Ο Αντώνης Σαμαράς «συνεχίζει να υπόσχεται τη "Γη της Μνημονιακής Επαγγελίας"» αναφέρει.
Για συνειδητή εξαπάτηση του ελληνικού λαού και για υπεράσπιση των συμφερόντων των δανειστών, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.
Ο Αντώνης Σαμαράς «συνεχίζει να υπόσχεται τη “Γη της Μνημονιακής Επαγγελίας”», να εξαπατά συνειδητά τον ελληνικό λαό και να υπερασπίζεται ανενδοίαστα τα συμφέροντα των δανειστών», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημειώνεται ότι η «νέα μέρα που ξημερώνει για τη χώρα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, έχει την ίδια μνημονιακή συνταγή, με τα ίδια φθαρμένα και καταστροφικά υλικά».
Τίποτα απολύτως, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιβεβαιώνει τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για βιωσιμότητα του χρέους και έξοδο από την κρίση, οι οποίες μάλιστα λαμβάνουν χώρα την ίδια ώρα που δημοσιεύεται και η έκθεση του ΔΝΤ, η οποία προαναγγέλλει νέα μνημονιακά μέτρα, ύψους 7,7 δισ. για την επόμενη τετραετία, διαψεύδοντας κάθε κυβερνητικό ισχυρισμό περί τέλους των μνημονίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
