Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας
Ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας, στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.
Ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες, μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.
Ειδικότερα, περίπου στις 2.00 το πρωί η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Μεσολογγίου και Αθανασίου Διάκου.
Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν στο υπνοδωμάτιο τον ηλικιωμένο. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Λόγω της φωτιάς προκλήθηκε αναστάτωση στην πολυκατοικία, αλλά οι πυροσβέστες κατάφεραν να την θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο, χωρίς να απειληθούν τα υπόλοιπα διαμερίσματα.
Όσον αφορά τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου, απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής πραγματοποιεί έρευνες, για να διαπιστώσει το πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξηρασία, καταιγίδες, άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας – Οι προβλέψεις για «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- Κυριακή του Πάσχα με σούβλες και μαζικό ψήσιμο του οβελία σε κάθε γειτονιά και πόλη
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Δύο σοβαροί τραυματισμοί από βεγγαλικά στην Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου
- Έπσταϊν, Ιράν, Lego και Τραμπ: Ο Mr Explosive για τα πιο viral βίντεο των ημερών
- Νέα Υόρκη: Ο δήμαρχος Μαμντάνι ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» στα ελληνικά και κέρδισε τις εντυπώσεις


