Forthnet: Αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων από την ΑΜΚ
Την αλλαγή χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με καταβολή μετρητών, ύψους 29.143.372,50 ευρώ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Forthnet ΑΕ, αξιολογώντας το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης της εταιρείας. Μεταφέρεται το ποσό των 5.000.000 ευρώ από το κόστος ανάπτυξης πελατειακής βάσης στην κατηγορία αποπληρωμής προμηθευτών.
Η Forthnet ανακοίνωσε, ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αξιολογώντας το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης της Εταιρείας, αποφάσισε στις 29.5.2014 την αλλαγή χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ύψους 29.143.372,50 ευρώ που πραγματοποιήθηκε, βάσει της από 23.8.2012 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Συγκεκριμένα, οι τροποποιήσεις των ποσών που αποφασίστηκαν ανά κατηγορία χρήσης, σε σχέση με αυτά που περιλαμβάνονταν στο εγκεκριμένο ενημερωτικό δελτίο, είναι οι ακόλουθες:
«Μεταφέρεται το ποσό των 5.000.000 ευρώ από το κόστος ανάπτυξης πελατειακής βάσης της Εταιρείας στην κατηγορία αποπληρωμής προμηθευτών της εταιρείας.»
»Τα υπόλοιπα ποσά από το αδιάθετο υπόλοιπο ανά κατηγορία χρήσης παραμένουν αμετάβλητα, ως είχε προβλεφθεί στο εγκεκριμένο ενημερωτικό δελτίο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου».
«Επισημαίνουμε ότι οι παραπάνω τροποποιήσεις αποφασίστηκαν προκειμένου η Εταιρεία να υλοποιήσει αποτελεσματικά τους στόχους της, τις λειτουργικές και αναπτυξιακές της ανάγκες και το επενδυτικό της πλάνο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Οι παραπάνω τροποποιήσεις τελούν υπό την έγκριση της προσεχούς Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2014.»
» Ο πίνακας διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων σε σχέση με τα αναφερόμενα στο εγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο της Εταιρείας ισχύει όπως τροποποιήθηκε με την 29.05.2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»

