Νέες αεροδιακομιδές ασθενών από νησιά στην Αθήνα με C-130
Τετράχρονο αγοράκι και άλλα τρία νεαρά άτομα που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης, μετέφερε από τη Λέσβο και τη Μύκονο στην Αθήνα, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τετράχρονο αγοράκι και άλλα τρία νεαρά άτομα που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης, μετέφερε από τη Λέσβο και τη Μύκονο στην Αθήνα, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αρχικά το C-130 μετέβη στη Λέσβο προκειμένου να παραλάβει το αγοράκι, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα με αιμορραγικές κενώσεις.
Στη συνέχεια μετέβη στη Μύκονο από όπου παρέλαβε τρία νεαρά άτομα, με κατάγματα.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους ασθενείς σε νοσοκομεία.
Η αερομεταφορά των ασθενών έγινε έπειτα από αιτήματα του ΕΚΑΒ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»
- Λέκκας για σεισμούς στην Ήπειρο: Θα γίνονται για αρκετές ημέρες ακόμα
- Χειροπέδες σε ζευγάρι ληστών που «χτυπούσε» καταστήματα
- The Ellinikon: Ένας τόπος για όλους
- Θρυλικό επίτευγμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έπιασε τον Ρόμπερτ Πάρις στην 1η θέση με τα περισσότερα ματς στο ΝΒΑ!
- Κάθειρξη 10 ετών στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης


