Κουβέλης: Απαράδεκτο να ‘κλείνεις το μάτι’ στους ψηφοφόρους της ΧΑ
«Κάθε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, άμεση ή έμμεση, είναι απολύτως απαράδεκτη» δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, την ώρα που κλιμακώνεται η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ για τους ψηφοφόρους της ΧΑ. «Οι πολιτικές δυνάμεις που συγκροτούν το δημοκρατικό τόξο οφείλουν να πάρουν σαφείς αποστάσεις από φαινόμενα και πρακτικές που υπονομεύουν τη δημοκρατία» υπογράμμισε.
«Κάθε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, άμεση ή έμμεση, είναι απολύτως απαράδεκτη» δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, την ώρα που κλιμακώνεται η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ για τους ψηφοφόρους της ΧΑ.
«Κάθε ‘κλείσιμο του ματιού’ στα μέλη και τους ψηφοφόρους της προσβάλλει τους δημοκρατικούς πολίτες» τόνισε ο κ. Κουβέλης, επισημαίνοντας ότι «οι πολιτικές δυνάμεις που συγκροτούν το δημοκρατικό τόξο στη χώρα μας οφείλουν, χωρίς μισόλογα και δεύτερες σκέψεις, να πάρουν σαφείς αποστάσεις από φαινόμενα και πρακτικές που υπονομεύουν τη δημοκρατία».
- Μετωπική σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη Χρυσή Αυγή
- Κλιμακώνεται η πολιτική κόντρα στην Αθήνα με επίκεντρο τις ψήφους της ΧΑ
- Συνέχεια στην αντιπαράθεση Καμίνη – Σακελλαρίδη για τις ψήφους της ΧΑ
- Παπαδόπουλος: Με την ΧΑ δεν θέλω να μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου
Ενδεικτικά της θέσης της ΔΗΜΑΡ είναι και τα όσα δήλωσε την Τετάρτη στον Βήμα 99,5 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος.
«Δεν θέλω να μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου μαζί τους. Κανένας. Και δεν πρέπει να χαϊδεύουμε το λαό. Αυτοί που έστειλαν στη Βουλή τους ναζί, τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο, πρέπει να έχουν βάρος στη συνείδησή τους για την ντροπή το 1/6 των Αθηναίων να έχει ψηφίσει αυτόν τον πατεντάτο ναζιστή με τη σβάστικα» είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
