Τη μισή του περιουσία στοίχισε το διαζύγιο στον ιδιοκτήτη του Σκορπιού
Διατροφή «μαμούθ» καλείται να πληρώσει ο ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στην πρώην σύζυγό του Γελένα: Δικαστήριο της Γενεύης καθόρισε στα 4,02 δισ. ελβετικά φράγκα (περίπου 3,3 δισ. ευρώ) το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει στην επί χρόνια σύζυγό του, σχεδόν τη μισή του περιουσία. Στην απόφαση του δικαστήριου -παγκόσμιο ρεκόρ για διατροφή- μπορεί να ασκηθεί έφεση.
Διατροφή «μαμούθ» καλείται να πληρώσει ο ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στην πρώην σύζυγό του Γελένα: Δικαστήριο της Γενεύης καθόρισε στα 4,02 δισ. ελβετικά φράγκα (περίπου 3,3 δισ. ευρώ) το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει στην επί χρόνια σύζυγό του, σχεδόν τη μισή του περιουσία.
Στην απόφαση του δικαστήριου -παγκόσμιο ρεκόρ για διατροφή- μπορεί να ασκηθεί έφεση.
Η πρώην σύζυγος ζητούσε 4,3 δισ. ευρώ από τον λεγόμενο «βασιλιά των λιπασμάτων».
Ο Ριμπολόβλεφ είναι 79ος στην κατάταξη του Forbes με τους πλουσιότερους στον πλανήτη και η περιουσία του εκτιμάται στα 6,4 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα