Οι Πέισερς έκαναν το 1-0 επί των Χιτ με 107-96
Στον πρώτο τελικό της Ανατολικής περιφέρειας για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, που διεξήχθη στην Ινδιανάπολη, οι γηπεδούχοι Πέϊσερς, νίκησαν άνετα τους Μαϊάμι Χιτ με 107-96. Ετσι το πρώτο από τα τέσσερα εμπόδια που απαιτούνται για να φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά το 2000 έκαναν οι Πέισερς. Το δεύτερο ματς να διεξάγεται ξανά στην έδρα των Πέισερς τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Στον πρώτο τελικό της Ανατολικής περιφέρειας για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, που διεξήχθη στην Ινδιανάπολη, οι γηπεδούχοι Πέϊσερς, νίκησαν άνετα τους Μαϊάμι Χιτ με 107-96. Ετσι το πρώτο από τα τέσσερα εμπόδια που απαιτούνται για να φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά το 2000 έκαναν οι Πέισερς.
Το δεύτερο ματς να διεξάγεται ξανά στην έδρα των Πέισερς τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Ο Πολ Τζορτζ με 24 πόντους ξεχώρισε από τους νικητές έχοντας μεγάλη συμπαράσταση από τα υπόλοιπα μέλη της πεντάδας, ενώ αντίθετα το Μαϊάμι πέραν των Ουέιντ και Λεμπρόν που είχαν 27 και 25 πόντους αντίστοιχα δεν είχαν άλλους διακριθέντες.
Δωδεκάλεπτα: 30-24, 55-45, 83-70, 107-96.
Πέισερς: Τζορτζ 24, Γουέστ 19, Χίμπερτ 19, Στίβενσον 17, Χιλ 15, Γουότσον 11, Σκόλα 2.
Χιτ: Ουέιντ 27, Τζέιμς 25, Άντερσεν 14, Άλεν 12, Μπος 9, Τσάλμερς 6, Μπατιέ 3.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι



