
Στήθος με στήθος Πάχτας και Μίχος για εκλογή από τον α’ γύρο στο δήμο Αριστοτέλη
Εκλογικό θρίλερ στο δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής, με τον Χρήστο Πάχτα και τον Γιάννη Μίχο να κονταροχτυπιούνται ψήφο-ψήφο για εκλογή από τον πρώτο γύρο. Με περίπου το μισό των ψήφων να έχουν ενσωματωθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα, η απόσταση μεταξύ δύο υποψηφίων είναι μερικές δεκάδες ψήφοι.
Εκλογικό θρίλερ στο δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής, με τον Χρήστο Πάχτα και τον Γιάννη Μίχο να κονταροχτυπιούνται ψήφο-ψήφο για εκλογή από τον πρώτο γύρο.
Με περίπου το μισό των ψήφων να έχουν ενσωματωθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα, η απόσταση μεταξύ δύο υποψηφίων είναι μερικές δεκάδες ψήφοι.
Με το 40% των ψήφων καταμετρημένων, ο Γιάννης Μίχος εμφανίζεται να προπορεύεται με 49,43%.
Ο Χρήστος Πάχτας βρίσκεται στο 48,36%, πίσω κατά μόλις 65 ψήφους.
Η τρίτη υποψηφιότητα του Γιάννη Τρικαλιώτη εμφανίζεται στο 2,22%.
Πίσω από την οριακή εικόνα στο σύνολο του δήμου, υπάρχει σημαντική διαφορά στις κοινότητες: Ο μεν Χρ.Πάχτας εμφανίζεται ισχυρός στην Αρναία (70,24%), ο δε Ι.Μίχος ισχυρός σε Στάγειρα-Άκανθο (75,40%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League 2: Οδυνηρή ήττα για την Καβάλα (2-0) – Νίκες παραμονής για Νέστο (0-2) και ΠΑΟΚ Β’
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Φυλή – Συνελήφθησαν 20 άτομα, ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 2χλμ για ρευματοκλοπή
- Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Μια διαταραχή με πολλαπλά συμπτώματα
- Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν 164 κιλά κάνναβης
- Μαγνητική θεραπεία υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στη μετατραυματική διαταραχή