Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις στη μεταφορά μαθητών στη Θεσσαλονίκη
Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει οι μεταφορείς του νομού Θεσσαλονίκης για αύριο, Τρίτη 20 Μαΐου, στα μαθητικά δρομολόγια, κατόπιν σύσκεψης που συγκάλεσε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο περιφερειάρχης Απόστολο Τζιτζικώστας.
Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει οι μεταφορείς του νομού Θεσσαλονίκης για αύριο, Τρίτη 20 Μαΐου, στα μαθητικά δρομολόγια, κατόπιν σύσκεψης που συγκάλεσε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο περιφερειάρχης Απόστολο Τζιτζικώστας.
Το τελευταίο διάστημα οι επαγγελματίες που έχουν αναλάβει τη μετακίνηση των μαθητών στη Θεσσαλονίκη, αντιδρούσαν στο πάγωμα των πληρωμών των ενταλμάτων τους, από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.
Στη σύσκεψη στην περιφέρεια συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας – Θράκης Μιχαήλ Πεζίκογλου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας – Θράκης Γιώτης Χαραλάμπους και εκπρόσωποι των λεωφορειούχων.
Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Πεζίκογλου σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή τουCκαι ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας «για την άμεση αντίδρασή του αλλά και την αποτελεσματική παρέμβασή του για την λύση του προβλήματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: «Ερευνα σε βάθος» απαιτεί η Ινδονησία για τον θάνατο 3 κυανοκράνων της
- Μέση Ανατολή: Ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones σε «αρκετές» χώρες, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Προσθαλασσώθηκε με ασφάλεια το Artemis II – Αίσιο τέλος για την δεκαήμερη αποστολή
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
- Θεσσαλονίκη: Ανησυχία από την εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου