Γ.Μπουτάρης: Είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε η ζωή συνεχίζεται
«Στις εκλογές πάντα ανησυχούμε. Αλλά είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, η ζωή συνεχίζεται» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρης, που ψήφισε λίγο μετά τις 12. «Ήταν ωραίος ο προεκλογικός αγώνας, ήρεμος και χωρίς κακές εξάρσεις» είπε. Χαρακτήρισε, επίσης, «ανόητη χειρονομία» την επιστολή του ΥΠΕΣ για το άτυπο δημοψήφισμα που βρίσκεται σε εξέλιξη για το θέμα της ΕΥΑΘ.
«Στις εκλογές πάντα ανησυχούμε. Αλλά είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, η ζωή συνεχίζεται» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρης, που ψήφισε λίγο μετά τις 12.
«Ήταν ωραίος ο προεκλογικός αγώνας, ήρεμος και χωρίς κακές εξάρσεις» είπε.
Ερωτώμενος για το άτυπο δημοψήφισμα για την ΕΥΑΘ που βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από εκλογικά τμήματα, τόνισε ότι η συμμετοχή των πολιτών είναι μεγάλη. «Είναι αυτονόητο το τι θα ψηφίσει ο λαός» είπε.
Χαρακτήρισε, μάλιστα, «ανόητη χειρονομία» την επιστολή του υπουργείου Εσωτερικών που χαρακτηρίζει παράνομη την τοποθέτηση τρίτης κάλπης (σ.σ. για το δημοψήφισμα) εντός των κτιριακών συγκροτημάτων των σχολείων, όπου θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν
- Η τέχνη του να ταξιδεύεις σε πάει road trip στην Ιταλία
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Φούρνοι – Ζαχαροπλαστεία: Εκπέμπουν SOS – Ζητούν τη λήψη μέτρων για την επιβίωσή τους
- Φωτιά σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία
- ΠΑΣΟΚ: 500.000 θανατώσεις χωρίς αποτέλεσμα, η EFSA διαψεύδει την κυβερνητική αδράνεια για την ευλογιά προβάτων
