Γ.Μπουτάρης: Είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε η ζωή συνεχίζεται
«Στις εκλογές πάντα ανησυχούμε. Αλλά είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, η ζωή συνεχίζεται» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρης, που ψήφισε λίγο μετά τις 12. «Ήταν ωραίος ο προεκλογικός αγώνας, ήρεμος και χωρίς κακές εξάρσεις» είπε. Χαρακτήρισε, επίσης, «ανόητη χειρονομία» την επιστολή του ΥΠΕΣ για το άτυπο δημοψήφισμα που βρίσκεται σε εξέλιξη για το θέμα της ΕΥΑΘ.
«Στις εκλογές πάντα ανησυχούμε. Αλλά είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, η ζωή συνεχίζεται» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρης, που ψήφισε λίγο μετά τις 12.
«Ήταν ωραίος ο προεκλογικός αγώνας, ήρεμος και χωρίς κακές εξάρσεις» είπε.
Ερωτώμενος για το άτυπο δημοψήφισμα για την ΕΥΑΘ που βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από εκλογικά τμήματα, τόνισε ότι η συμμετοχή των πολιτών είναι μεγάλη. «Είναι αυτονόητο το τι θα ψηφίσει ο λαός» είπε.
Χαρακτήρισε, μάλιστα, «ανόητη χειρονομία» την επιστολή του υπουργείου Εσωτερικών που χαρακτηρίζει παράνομη την τοποθέτηση τρίτης κάλπης (σ.σ. για το δημοψήφισμα) εντός των κτιριακών συγκροτημάτων των σχολείων, όπου θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
