Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να προετοιμάσετε το πρόσωπο σας για ένα τέλειο μακιγιάζ

Πώς να προετοιμάσετε το πρόσωπο σας για ένα τέλειο μακιγιάζ

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree Οι υπεύθυνες make up artists beauty salon Tips to Toes μας επισημαίνουν ότι ένα καλό μακιγιάζ προϋποθέτει μια υγιή και καθαρή επιδερμίδα. *Καθαρισμός. Πρέπει να κάνετε καθαρισμό ένα μήνα πριν το γάμο σας για να απομακρύνετε το σμήγμα και να γίνει ανάπλαση της υδρολιπιντικης μεμβράνης στο πρόσωπο σας ώστε να εξασφαλίσετε μια […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree

Οι υπεύθυνες make up artists beauty salon Tips to Toes μας επισημαίνουν ότι ένα καλό μακιγιάζ προϋποθέτει μια υγιή και καθαρή επιδερμίδα.
*Καθαρισμός. Πρέπει να κάνετε καθαρισμό ένα μήνα πριν το γάμο σας για να απομακρύνετε το σμήγμα και να γίνει ανάπλαση της υδρολιπιντικης μεμβράνης στο πρόσωπο σας ώστε να εξασφαλίσετε μια πιο λεία εικόνα. Καλό είναι να μην χρησιμοποιήστε υλικά με βιταμίνηCκατά την διάρκεια του για να μην ενεργοποιείστε τυχόν σμηγματογόνους και δημιουργηθούν σπυράκια καθώς επίσης και οξέα.
*Ενυδάτωση. Λίγες μέρες πριν το γάμο, κάντε μια ολοκληρωμένη ενυδάτωση για να είναι το δέρμα σας πιο φρέσκο, λαμπερό και φωτεινό.
*Λάδι. Μπορείτε όλη αυτή την περίοδο να χρησιμοποιείτε λάδιArganστο λαιμό και το ντεκολτέ το οποίο μειώνει τα σημάδια αφυδάτωσης και φωτογήρανσης.
*Peeling. Αποφύγετε τα πολλάpeelingκαι τις μάσκες ομορφιάς γιατί λόγω του άγχους ο οργανισμός παράγει περισσότερεςορμόνες και μπορεί να φέρετε αντίθετα αποτελέσματα στην όψη του.
*Σπυράκια. Μην παρασύρεστε στην κακή συνήθεια των εφηβικών μας χρόνων να πειράζουμε τα σπυράκια γιατί μπορεί με αυτόν τον τρόπο να μεταφέρετε κάποιο μικρόβιο και στο υπόλοιπο πρόσωπο.
*Μεσοθεραπεία. Αν έχετε δέρμα πολύ ξηρό και θαμπό μπορείτε να κάνετε 1-3 συνεδρίες μεσοθεραπείας που έχουν άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην συνολική εικόνα του προσώπου.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024