Formula 1: Maldonado και Lotus στην κορυφή της δεύτερης ημέρας των δοκιμών στη Βαρκελώνη
Μία ακόμη έκπληξη επεφύλασσαν οι δοκιμές των ομάδων της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης, με τον P. Maldonado να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο της δεύτερης και τελευταίας ημέρας.
Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης, καθώς τη σκυτάλη από τον M. Chilton και την Marussia πήρε ο P. Maldonado.
Ο υπό αμφισβήτηση οδηγός της Lotus σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, χρησιμοποιώντας στο τέλος της ημέρας την super sof γόμα των ελαστικών της Pirelli.
Σε απόσταση σχεδόν ενός δευτερόλεπτου, βρέθηκε ο N. Rosberg, ενώ ο τρίτος καλύτερος χρόνος σημειώθηκε από τον K. Raikkonen.
Παρά το γεγονός ότι o S. Vettel πρόσθεσε στο ενεργητικό του 72 γύρους δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τον έβδομο χρόνο της ημέρας, ενώ το ντεμπούτο του με το μονοθέσιο της McLaren πραγματοποιήσε ο Stoffel Vandoorne, ολοκληρώνοντας 135 γύρους και σημειώνοντας τον ένατο καλύτερο χρόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Βαρκελώνης, η Mercedes AMG Petronas δοκίμασε ένα νέο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων με σκοπό να αυξήσει την ένταση του ήχου που παράγει ο V6 κινητήρας των 1,6 λίτρων.
auto.in.gr
- Χρόνος, φθορά, αμφισβήτηση, φιλοσοφία: Ο εικαστικός κόσμος της Λυδίας Δαμπασίνα είναι φτιαγμένος από ερωτήματα
- Αγρίνιο: Τρεις 13χρονες συνελήφθησαν για μπούλινγκ σε συμμαθήτριά τους
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τα καλά από το σκάσιμο μιας «φούσκας» πολλών τρισ. ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ (pic)
- Ελβετικό φράγκο: Πότε αναμένεται η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια – Τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές
- Έπιασε στασίδι ο Παππάς στην αναμονή εισιτηρίου για την πρώτη θέση


