Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7 μυστικά ομορφιάς για εξπρές αποτελέσματα

7 μυστικά ομορφιάς για εξπρές αποτελέσματα

Αννιώ Παυλοπούλου 1 Σημάδια τέλος Για να αποφύγετε τα σημάδια της μάσκαρας, κρατήστε ένα πλαστικό κουτάλι ( με την καμπύλη προς τα έξω) πάνω από τις βλεφαρίδες σας ώστε η περίσσεια ποσότητα να πηγαίνει στο κουτάλι και όχι στο καπάκι του ματιού σας. 2 Πρήξιμο τέλος Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό κομμάτι του προσώπου […]

Αννιώ Παυλοπούλου

1
Σημάδια τέλος
Για να αποφύγετε τα σημάδια της μάσκαρας, κρατήστε ένα πλαστικό κουτάλι ( με την καμπύλη προς τα έξω) πάνω από τις βλεφαρίδες σας ώστε η περίσσεια ποσότητα να πηγαίνει στο κουτάλι και όχι στο καπάκι του ματιού σας.
2
Πρήξιμο τέλος
Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό κομμάτι του προσώπου μας και καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την γοητεία που εκπέμπουμε γι’ αυτό είναι και σημαντικό να τα περιποιούμαστε. Απομακρύνετε το πρήξιμο τοποθετώντας για 10 λεπτά πάνω τους κομμάτια από κομμένη, καθαρισμένη ωμή πατάτα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!
3
Ένα καφεδάκι στα γρήγορα
Μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια κυτταρίτιδας σε κάποιο σημείο του σώματος σας σπεύστε να χρησιμοποιήστε κόκκους καφέ ως scrub σώματος. Η καφεΐνη θα διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος και παράλληλα θα απαλλαγείτε από τυχόν νεκρά.
4
Μεταξένια υφή
Η γευστική μαγιονέζα μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για την θρέψη και την λάμψη των μαλλιών σας. Αφήστε την λίγο εκτός ψυγείου και εφαρμόστε την για περίπου 20 λεπτά. Για ακόμη μεγαλύτερη ευεργετική δράση, χρησιμοποιήστε πιστολάκι η θερμότητα του οποίου θα ενεργοποιήσει τις θρεπτικές ιδιότητες των συστατικών της μαγιονέζας.
5
Άνετο βάδισμα
Για να αποφύγετε τις φουσκάλες στα πόδια σας, πριν φορέσετε τις καινούργιες σας γόβες αλείψτε στα «ύποπτα», ευπαθή σημεία λίγη βαζελίνη
6
Της λάμψης τα καμώματα
Δυστυχώς, πολλές φορές αποδεικνύεται πολύ δύσκολο να αφαιρέσετε το βερνίκι των νυχιών που περιέχει glitter. Ένας αποτελεσματικός τρόπος είναι να εμποτίσετε μικρά κομμάτια από βαμβάκι με ασετόν, να τα τυλίξετε στα νύχια σας με την βοήθεια ενός αλουμινόχαρτου και να τα αφήσετε για 5 λεπτά.
7
Μανικιούρ εξπρές
Κλασικά έχετε αργήσει στο ραντεβού σας αλλά μόλις βάψατε τα νύχια σας. Κανένα πρόβλημα. Βυθίστε τα δάκτυλα σας για 3 λεπτά σε κρύο νερό και το βερνίκι θα σταθεροποιηθεί άμεσα.

gamos.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024