Βενιζέλος: Έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουμε τους ομογενείς στην Ουκρανία
«Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί διαρκώς την κατάσταση στην Ουκρανία, σε συνεργασία με προξενεία και τους ελληνικούς συλλόγους, και είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή να προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια στους Έλληνες ομογενείς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί διαρκώς την κατάσταση στην Ουκρανία, σε συνεργασία με προξενεία και τους ελληνικούς συλλόγους, και είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή να προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια στους Έλληνες ομογενείς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ουκρανία.
Ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι μέχρι τώρα δεν έχουν διατυπωθεί αιτήματα από Έλληνες ομογενείς να μετακινηθούν στην Ελλάδα και σημείωσε πως το ζήτημα είναι να διασφαλιστούν οι συνθήκες εκείνες στην Ουκρανία ώστε να έχουν αίσθημα ασφάλειας όχι μόνο οι Έλληνες ομογενείς, αλλά όλοι οι πολίτες ανεξάρτητα από την εθνοτική ομάδα στην οποία ανήκουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
- Ο δεκάλογος του νέου κληρονομικού δικαίου – Τι ισχύει, τι αλλάζει
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά της Ζωής και του Νίκου Κωνσταντόπουλου
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- HELLO! – Έρχεται την Τετάρτη με μια σπάνια συνέντευξη της Μιμής Ντενίση
- Ιταλία: Αναστέλλει την αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ

