Παραγωγοί λαϊκών αγορών: Απεργία και διανομή προϊόντων έως τις ευρωεκλογές
Η απεργία διαρκείας και οι δωρεάν διανομές προϊόντων θα συνεχιστούν έως τις ευρωεκλογές ανακοίνωσαν οι Ομοσπονίδες Λαϊκών Αγορών. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στις 18:00 στο Σύνταγμα, ενώ το πρωί θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στο Γέρακα.
Η απεργία διαρκείας και οι δωρεάν διανομές προϊόντων θα συνεχιστούν έως τις ευρωεκλογές ανακοίνωσαν οι Ομοσπονίδες Λαϊκών Αγορών.
Αύριο, Δευτέρα, επαγγελματίες και παραγωγοί διοργανώνουν απεργιακό συλλαλητήριο στις 18:00 στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, ενώ τα κατά τόπους σωματεία όλης της χώρας θα διοργανώσουν πολύμορφες κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη.
Επίσης θα γίνει δωρεάν διανομή προϊόντων στην Λαϊκή Αγορά του Γέρακα, οδός Μιαούλη στις 09:00.
«Έστω και την ύστατη στιγμή, πριν από την ψήφιση του νόμου, ζητάμε από τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο, να παρέμβουν στον υπουργό Ανάπτυξης ή να ορίσουν κοινό εκπρόσωπο, ώστε να ανοίξει ο διάλογος και να εκτονωθεί η εκρηκτική κατάσταση που θίγει τα εκατομμύρια των καταναλωτών, οδηγεί τις Λαϊκές Αγορές στον μαρασμό και την διάλυση εξουθενώνοντας την αγροτική οικονομία και τον αγροτικό κόσμο» σημειώνεται στην ανακοίνωση των Ομοσπονδιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή
- Μακρόνησος: Προσάραξη ρυμουλκού βόρεια του νησιού – Προκλήθηκε εισροή υδάτων
- Σαν σήμερα η Σφαγή του Kεντ – Ο Νιλ Γιάνγκ, το Ohio και μια προδομένη, ματωμένη επανάσταση
- Ανδρουλάκης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός των εκτροπών»
- Νέα προσπάθεια εξαπάτησης με μήνυμα για δήθεν πρόστιμο από την Τροχαία
- Πόσο ακραία ήταν η ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου – Τι δείχνουν τα στοιχεία του Meteo
