Στις 12 το μεσημέρι θα ανοίξουν τα καταστήματα στην Αθήνα την Κυριακή
Ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Μαΐου. Τα καταστήματα στην Αθήνα θα είναι ανοικτά από τις 12 το μεσημέρι ώς τις 6 το απόγευμα λόγω του ημιμαραθωνίου.
Ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Μαΐου. Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή στις 4 Μαΐου, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του Ν.4177/2013.
Επειδή όμως την ημέρα εκείνη διεξάγεται ο «3ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας», από τις 8 ώς τις 11 το πρωί, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, εκτιμώντας ότι η επιτυχία της εκδήλωσης θα συμβάλλει στην ανάδειξη της εικόνας της πόλης και της αγοράς της, προτείνει στους εμπόρους μέλη του να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από τις 12 το μεσημέρι ώς τις 6 το απόγευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;


