Πολύνεκρες εκρήξεις σε στρατιωτική αποθήκη οπλισμού στην ανατολική Σιβηρία
Το θάνατο τουλάχιστον δέκα ατόμων προκάλεσαν εκρήξεις σε αποθήκη οπλισμού στην ανατολική Σιβηρία, μετά από φωτιά που προκλήθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Στη χαοτική εκκένωση των εγκαταστάσεων δεν πρόλαβε να φύγει εγκαίρως και ομάδα σκοπών, που πέθαναν σε έκρηξη που σημειώθηκε την ώρα που προσπαθούσαν να απομακρυνθούν.
Το θάνατο τουλάχιστον δέκα ατόμων προκάλεσαν εκρήξεις σε αποθήκη οπλισμού στην ανατολική Σιβηρία, μετά από φωτιά που προκλήθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Στη χαοτική εκκένωση των εγκαταστάσεων δεν πρόλαβε να φύγει εγκαίρως και ομάδα σκοπών, που πέθαναν σε έκρηξη που σημειώθηκε την ώρα που προσπαθούσαν να απομακρυνθούν.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των τοπικών αρχών, οι περίπου χίλιοι κάτοικοι της Μπόλσαγα Τούρα στην ανατολική Σιβηρία (περίπου 6.200 χιλ. από τη Μόσχα) απομακρύνθηκαν προληπτικά από την κωμόπολη μετά την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην αποθήκη οπλισμού.
Η φωτιά είχε ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Εξαιτίας, όπως όλα δείχνουν, της παρουσίας πυρομαχικών ακολούθησε σειρά εκρήξεων.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δέκα σοροί, σύμφωνα με το Reuters, και έχουν τραυματιστεί 17 άτομα. Εξαιτίας των εκρήξεων έκλεισε και τμήμα του Υπερσιβηρικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πτυχίο και δουλειά στην Ευρώπη: Ποιοι παραμένουν πιστοί στο αντικείμενο σπουδών και ποιοι αλλάζουν κατεύθυνση
- Αναζητώντας τη μεγάλη μέθοδο
- Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Η διαδικτυακή συνεδρία γάμου, η κόντρα και το παθιασμένο φιλί
- Πρώτοι Χαιρετισμοί: Τι ώρα ξεκινούν – Πότε ψάλλεται ο Ακάθιστος Ύμνος
- Final Four: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση πώλησης των εισιτηρίων
- ΚΚΕ: Βλέπει ποινικές ευθύνες για Βορίδη και Αυγενάκη – Το πόρισμα για την Εξεταστική για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

