Εξώδικο Πάγκαλου στην εφημερίδα Αυγή για τα περί Οτζαλάν
Εξώδικο στην εφημερίδα Αυγή για τα όσα του καταλόγισε για την υπόθεση του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ετοιμάζεται να στείλει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος. Όπως διεμήνυσε, με το εξώδικο θα απαντήσει σε δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να παρέδωσε τον Οτζαλάν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Εξώδικο στην εφημερίδα Αυγή για τα όσα του καταλόγισε για την υπόθεση του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ετοιμάζεται να στείλει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.
Όπως διεμήνυσε ο ίδιος τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, με το εξώδικο θα απαντήσει σε δημοσίευμα της εφημερίδα που τον εμφάνιζε να παρέδωσε τον Αμπντουλάχ Οτζαλάν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Παράλληλα, ο πρώην υπουργός επέμεινε ότι η παραίτησή του από το υπουργείο Εξωτερικών το 1999 ήταν αποτέλεσμα πιέσεων από την πλευρά των ΗΠΑ στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, καθότι, όπως είπε, οι ΗΠΑ θεωρούσαν πως ως υπουργός υπέθαλπε τη «διεθνή τρομοκρατία».
Επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε λόγο για ένα κόμμα που στην πραγματικότητα αρνείται να υποστηρίξει τις αλλαγές και «αντιπροσωπεύει την παλιά Ελλάδα».
Ο κ. Πάγκαλος τόνισε, επίσης, ότι ο κόσμος πλέον αναγνωρίζει πως είχε δίκιο για τη φράση του «μαζί τα φάγαμε», λέγοντας ότι όσο περνά ο καιρός άνθρωποι του σφίγγουν το χέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]
- Πεντάγωνο: Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν drone με εκρηκτικά στα πλήγματα κατά του Ιράν
- Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι χτυπήθηκε από ιρανικά drones

