Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Εξώδικο Πάγκαλου στην εφημερίδα Αυγή για τα περί Οτζαλάν

Εξώδικο στην εφημερίδα Αυγή για τα όσα του καταλόγισε για την υπόθεση του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ετοιμάζεται να στείλει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος. Όπως διεμήνυσε, με το εξώδικο θα απαντήσει σε δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να παρέδωσε τον Οτζαλάν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Εξώδικο στην εφημερίδα Αυγή για τα όσα του καταλόγισε για την υπόθεση του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ετοιμάζεται να στείλει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.

Όπως διεμήνυσε ο ίδιος τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, με το εξώδικο θα απαντήσει σε δημοσίευμα της εφημερίδα που τον εμφάνιζε να παρέδωσε τον Αμπντουλάχ Οτζαλάν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός επέμεινε ότι η παραίτησή του από το υπουργείο Εξωτερικών το 1999 ήταν αποτέλεσμα πιέσεων από την πλευρά των ΗΠΑ στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, καθότι, όπως είπε, οι ΗΠΑ θεωρούσαν πως ως υπουργός υπέθαλπε τη «διεθνή τρομοκρατία».

Επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε λόγο για ένα κόμμα που στην πραγματικότητα αρνείται να υποστηρίξει τις αλλαγές και «αντιπροσωπεύει την παλιά Ελλάδα».

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε, επίσης, ότι ο κόσμος πλέον αναγνωρίζει πως είχε δίκιο για τη φράση του «μαζί τα φάγαμε», λέγοντας ότι όσο περνά ο καιρός άνθρωποι του σφίγγουν το χέρι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024