Τραπέζι για άπορους στρώνει το Πάσχα ο Δήμος Αθηναίων
Το καθιερωμένο πασχαλινό τραπέζι στρώνει και φέτος για όσους βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Το εορταστικό γεύμα θα δοθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα. Θα δοθούν, επίσης, δώρα σε εκατοντάδες άπορους.
Το καθιερωμένο πασχαλινό τραπέζι στρώνει και φέτος για όσους βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Το εορταστικό γεύμα του ΚΥΑΔΑ θα δοθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών 69) στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, παρουσία και του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.
Θα δοθούν, επίσης, δώρα σε εκατοντάδες άπορους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με… Ro-Ro η Ευρώπη αναζητά εμπορική «έξοδο» από το Ορμούζ
- Εκρήξεις στο Ιράν στην παράκτια πόλη – λιμάνι του Μπάνταρ Αμπάς και στην νήσο Κεσμ
- Φωτιά σε κάδους στη λεωφόρο Αλεξάνδρας – Διακόπηκε για λίγο η κυκλοφορία
- Δήμαρχος Ηρακλείου: «Ξεπερασμένο το Γεντί Κουλέ για τον ΟΦΗ – Χρειάζεται γήπεδο σε ικανή έκταση»
- Ο Τραμπ μελετά να ξεκινήσει ξανά το Σχέδιο Ελευθερία – Οι χώρες του Κόλπου επιτρέπουν τη χρήση βάσεών τους
- Fuel Pass: Ο «κουμπαράς» των 50 ευρώ που σε αξία καυσίμου δεν καλύπτει ούτε το μισό ποσό

