Νεκρός διακινητής μεταναστών σε καταδίωξη ταχύπλοου ανοικτά της Κω
Νεκρός από τα πυρά ανδρών του Λιμενικού Σώματος έπεσε το πρωί της Μ.Τρίτης, στη διάρκεια καταδίωξης από σκάφος του Λιμενικού, 29χρονος Τούρκος διακινητής, χειριστής ταχύπλοου, που φέρεται να εμπλέκεται στη μεταφορά παράτυπων μεταναστών, στην παραλία Ψαλίδι της Κω.
Νεκρός από τα πυρά ανδρών του Λιμενικού Σώματος έπεσε το πρωί της Μ.Τρίτης, στη διάρκεια καταδίωξης από σκάφος του Λιμενικού, 29χρονος Τούρκος διακινητής, χειριστής ταχύπλοου, που φέρεται να εμπλέκεται στη μεταφορά παράτυπων μεταναστών, στην παραλία Ψαλίδι της Κω.
{{{ map }}}
Το ταχύπλοο είχε αποβιβάσει νωρίτερα στην παραλία επτά μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμενικού.
Σε περιπολία πλωτού του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή εντοπίστηκε το ταχύπλοο που παρά τα προειδοποιητικά σήματα δε σταμάτησε και ακολούθησε καταδίωξη.
Το ταχύπλοο προσπάθησε να εμβολίσει τέσσερις φορές το πλωτό σκάφος του Λιμενικού, με αποτέλεσμα το πλήρωμά του να απαντήσει με προειδοποιητικές βολές, ρίχνοντας στη μηχανή.
Ενδεχομένως κάποιες από τις σφαίρες πέτυχαν τον 29χρονο.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Για το θέμα έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Λιμεναρχείο της Κω και έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας του Ναυτοδικείου Πειραιά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απαγορεύσεις, AI slop και chatbots που δοξάζουν τον Χίτλερ: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα social media φέτος
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/12): Δράση με Stoiximan GBL και Premier League
- Οι αργίες και τα τριήμερα του 2026 – Πότε πέφτει τετραήμερο
- Ελένη Παπαδοπούλου: Τα χρέη και η διαμάχη για το ακίνητο – Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του γιου της
- Η διορία για μεταγραφές εκπνέει και αυτοί είναι οι παίκτες που ίσως αλλάξουν μπασκετική στέγη το 2026
- H φωτογραφία του 2025 της UNICEF – Ένα κορίτσι στο Αφγανιστάν μελετάει στο «Κρυφό Σχολειό»

