Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη
Ένταση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα περίπου 15 ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους πέταξαν μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι μπήκαν στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου και συνέχισαν τη ρίψη αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και προσαγωγές.
Ένταση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη διασταύρωση των οδών Αγίου Δημητρίου και Δημητρίου Γούναρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 2:45 ομάδα περίπου 15 ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα έριξαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των δύο οδών.
Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι μπήκαν στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και συνέχισαν τη ρίψη μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στην οδό Εθνικής Αμύνης. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.
Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση – Τα σενάρια για τον πόλεμο
- Λήξη συναγερμού για τις απεργίες στα πρατήρια βενζίνης – Η συμφωνία για παροχή voucher
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης κυβερνά για τα υπερκέρδη και τους φίλους της κυβέρνησης
- Μαρόκο: Ξανά στην Εθνική ο Ελ Κααμπί για τα φιλικά του Μαρτίου
- ΕΛΣΤΑΤ: Το 14,9% του πληθυσμού στερείται βασικά αγαθά και υπηρεσίες
- Παραχώρηση του Αρχοντικού Βρανά από τον Δήμο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης

