WSJ: Η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές δεν είναι πρόωρη ή βιαστική
Δημοσίευμα με τίτλο, «η Ελλάδα πλησιέστερα στην ανάσταση των αγορών ομολόγων» φιλοξενεί σήμερα, Δευτέρα, η ηλεκτρονική έκδοση της αμερικανικής εφημερίδα Wall Street Journal. Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται απόψεις αναλυτών σύμφωνα με τους οποίους δεν είναι πρόωρη και βιαστική μια επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, καθώς η έκδοση ομολόγου, στη σωστή τιμή και υπό λογικές παραχωρήσεις, αναμένεται ότι θα πάει καλά.
Δημοσίευμα με τίτλο, «η Ελλάδα πλησιέστερα στην ανάσταση των αγορών ομολόγων» φιλοξενεί σήμερα Δευτέρα η ηλεκτρονική έκδοση της αμερικανικής εφημερίδα Wall Street Journal.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι δύο χρόνια πριν η Ελλάδα αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους της για να αποφύγει την χρεοκοπία και πως σήμερα, όμως, είναι έτοιμη να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων.
Ακόμη, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται απόψεις αναλυτών σύμφωνα με τους οποίους δεν είναι πρόωρη και βιαστική μια επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, καθώς η έκδοση ομολόγου, στη σωστή τιμή και υπό λογικές παραχωρήσεις, αναμένεται ότι θα πάει καλά.
Σύμφωνα με άλλους αναλυτές που επικαλείται το δημοσίευμα είναι πολύ δύσκολο να επιχειρηματολογήσει κανείς περί της βιωσιμότητας των επιπέδων του ελληνικού χρέους, παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρέους οφείλεται σε πηγές με μακρές ημερομηνίες λήξης και αξιοσημείωτες περιόδους πληρωμής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί

