«Καμπάνα» 30.000 ευρώ στον «Ζοτς» από την Ευρωλίγκα
Ακριβά θα πληρώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την «έκρηξη» κατά του διαιτητή Κάρλος Αρτεάγκα στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα ο «Ζοτς» καλείται να καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ, πληρώνοντας την κακή συμπεριφορά του κατά του Ισπανού διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε στα μισά της τρίτης περιόδου του αγώνα.
Ακριβά θα πληρώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την «έκρηξη» κατά του διαιτητή Κάρλος Αρτεάγκα στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα.
Συγκεκριμένα ο «Ζοτς» καλείται να καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ, πληρώνοντας την κακή συμπεριφορά του κατά του Ισπανού διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε στα μισά της τρίτης περιόδου του αγώνα.
Εκτός από τον Ομπράντοβιτς με πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο μάνατζερ της «Φενέρ» Μιρσάντ Τουρκσάν ο οποίος θα πληρώσει 10.000 ευρώ για την συμμετοχή του στα επεισόδια, ενώ τέλος 5.000 ευρώ θα καταβάλλει και η Τουρκική ομάδα για διάφορα αντικείμενα που πέταξαν στο παρκέ οι οπαδοί της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο Μαξίμου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου
- Σε Έρευνα & Ανάπτυξη επενδύει η ELPEN
- Δένδιας από Ινδία: Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας στην αμυντική καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής
- Κώστας Τσουκαλάς: «Η Νέα Δημοκρατία έκανε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι στα χέρια των funds και των servicers»
- Ιδού γιατί η Twiggy εξακολουθεί να είναι το απόλυτο supermodel της Βρετανίας στα 76 της
- Μάλλον ο Ταμπόρδα δεν είναι τόσο απείθαρχος
