«Καμπάνα» 30.000 ευρώ στον «Ζοτς» από την Ευρωλίγκα
Ακριβά θα πληρώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την «έκρηξη» κατά του διαιτητή Κάρλος Αρτεάγκα στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα ο «Ζοτς» καλείται να καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ, πληρώνοντας την κακή συμπεριφορά του κατά του Ισπανού διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε στα μισά της τρίτης περιόδου του αγώνα.
Ακριβά θα πληρώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την «έκρηξη» κατά του διαιτητή Κάρλος Αρτεάγκα στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα.
Συγκεκριμένα ο «Ζοτς» καλείται να καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ, πληρώνοντας την κακή συμπεριφορά του κατά του Ισπανού διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε στα μισά της τρίτης περιόδου του αγώνα.
Εκτός από τον Ομπράντοβιτς με πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο μάνατζερ της «Φενέρ» Μιρσάντ Τουρκσάν ο οποίος θα πληρώσει 10.000 ευρώ για την συμμετοχή του στα επεισόδια, ενώ τέλος 5.000 ευρώ θα καταβάλλει και η Τουρκική ομάδα για διάφορα αντικείμενα που πέταξαν στο παρκέ οι οπαδοί της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
