Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι παπαγάλοι του «Ρίο» ταξιδεύουν στον Αμαζόνιο

Οι παπαγάλοι του «Ρίο» ταξιδεύουν στον Αμαζόνιο

Ο Μπλου, η Τζούελ και τα τρία τους παιδιά ζουν μια τέλεια ζωή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όταν η Τζούελ αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά, επιμένει πως όλη η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στον Αμαζόνιο. Οι ήρωες της ταινίας κινουμένων σχεδίων Ρίο επιστρέφουν για μια περιπέτεια στην άγρια ζούγκλα. Δείτε το αποκλειστικό κλιπ από την ταινία

Ο Μπλου, η Τζούελ και τα τρία τους παιδιά ζουν μια τέλεια ζωή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όταν η Τζούελ αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά, επιμένει πως όλη η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στον Αμαζόνιο.

Ο Μπλου προσπαθεί να ταιριάξει με τους νέους γείτονες και να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα αρχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της Τζούελ και των παιδιών του μέσα στην άγρια φύση.

Δείτε αποκλειστικό κλιπ από την ταινία

Το Ρίο δημιουργήθηκε από τη φαντασία του σκηνοθέτη Κάρλος Σαλντάνια, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν τις ταινίες κινουμένων σχεδίων Η Εποχή των Παγετώνων, Robots, Η Εποχή των Παγετώνων: Η Απόψυξη, Η Εποχή των Παγετώνων: Η Αυγή των Δεινοσαύρων.

Αφού ολοκλήρωσε τη δεύτερη ταινία της σειράς Η Εποχή των Παγετώνων – και στη διάρκεια της προετοιμασίας των γυρισμάτων για την τρίτη ταινία- ο Σαλντάνια συνέλαβε την ιδέα της ταινίας Ρίο.

Ήθελε να γράψει μια ιστορία-φόρο τιμής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρίο – με θέμα ένα κατοικίδιο πτηνό που ζει μια περιπέτεια σε αυτόν τον θαυμαστό κόσμο.

«Ξόδεψα αρκετά χρόνια δουλεύοντας τις ταινίες Η Εποχή των Παγετώνων και πέρασα υπέροχα στον κόσμο τους, με αυτούς τους ωραίους χαρακτήρες» εξηγεί.

«Το Rio όμως είναι ένα πιο προσωπικό ταξίδι για μένα» λέει.

* Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 10 Απριλίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024