Ο Ενωτικός Συνδυασμός νικητής των εκλογών του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά
Ο Ενωτικός Συνδυασμός ήταν ο νικητής των εκλογών που διεξήχθησαν στις 30 και 31 Μαρτίου στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικού Συμβουλίου καθώς και των αντιπροσώπων στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
Ο Ενωτικός Συνδυασμός Οδοντιάτρων Πειραιά ήταν ο νικητής των εκλογών που διεξήχθησαν στις 30 και 31 Μαρτίου στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικού Συμβουλίου καθώς και των αντιπροσώπων στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
Ο Ενωτικός Συνδυασμός εξασφάλισε 10 από τις 13 συνολικά έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, αριθμός που αντιστοιχεί σε ποσοστό 75,8% των οδοντιάτρων που προσήλθαν στις κάλπες.
Τα αναλυτικά ποσοστά έχουν ως εξής:
- Ενωτικός Συνδυασμός Οδοντιάτρων Πειραιά 75,8% (10 έδρες)
- Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οδοντιάτρων Πειραιά 10,1% (1 έδρα)
- Συνδικαλιστική Ριζοσπαστική Παρέμβαση Οδοντιάτρων 9,5% (1 έδρα)
- Ελεύθερα Ηλεκτρόνια 4,2% (1 έδρα)
Η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου και επικεφαλής του Ενωτικού Συνδυασμού, Μαρία Μενενάκου, εξήρε την υψηλή συμμετοχή των συναδέλφων της στις εκλογές, η οποία έφτασε σε ποσοστό 56,5%. Το συγκεκριμένο ποσοστό προσέλευσης, αποτελεί το υψηλότερο που έχει καταγραφεί στις εκλογές του 2014, μεταξύ των τριών μεγαλύτερων Οδοντιατρικών Συλλόγων της χώρας.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, η κ. Μενενάκου τόνισε πως «το ποσοστό του Ενωτικού Συνδυασμού αποδεικνύει περίτρανα ότι ο κοινός τόπος των Οδοντιάτρων είναι η χωρίς κομματικές παρωπίδες, προάσπιση των συμφερόντων του κάθε συναδέλφου ατομικά αλλά και του κλάδου συνολικά, με έμφαση στην μέριμνα για την επαγγελματική και επιστημονική εξέλιξη των μελών του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά».
health.in.gr
- Πώς «έκρυψαν» τη σύνδεση EYΠ – Predator
- Ανδρουλάκης από το μπλόκο της Καρδίτσας: Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών και του δίκαιου αγώνα τους
- Ιράν–Αίγυπτος: Η σύγκρουση για τον χαρακτηρισμό του αγώνα ως «Παιχνίδι Υπερηφάνειας» στο Μουντιάλ των ΗΠΑ
- Πληθωρισμός: Στο 2,4% τον Νοέμβριο – Εκτοξεύτηκαν τα ενοίκια
- Τέλη κυκλοφορίας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε 10+1 ερωταπαντήσεις
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση συνεχίζει να μη δίνει πειστικές απαντήσεις για το φερόμενο σκάνδαλο στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ

