Π.Καψής: Μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση οι ενέργειες Μπαλτάκου
Την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει το ζήτημα Μπαλτάκου, επικαλούμενη την αποπομπή του για το θέμα του βίντεο και επισημαίνοντας ότι ο πρώην γγ της κυβέρνησης είχε προσωπική ατζέντα, σε άλλη γραμμή πλεύσης εμφανίζεται ο υφυπουργός δημόσιας τηλεόρασης και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελιάς Π.Καψής. Ο ίδιος κάνει λόγο για «μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση» από ενέργειές του (σε νομοσχέδια), που πρέπει να ξεκαθαριστούν.
Την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει το ζήτημα Μπαλτάκου, επικαλούμενη την αποπομπή του για το θέμα του βίντεο και επισημαίνοντας ότι ο πρώην γγ της κυβέρνησης είχε προσωπική ατζέντα, σε άλλη γραμμή πλεύσης εμφανίζεται ο υφυπουργός δημόσιας τηλεόρασης και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελιάς Π.Καψής.
Μιλώντας στο Mega, ο Π.Καψής εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχει προκύψει «μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση» από τις ενέργειες του Τ.Μπαλτάκου.
Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του πρώην γγ της κυβέρνησης σε νομοσχέδια (αντιρατσιστικό, Μεταναστευτικός Κώδικας) και υπογράμμισε ότι υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν.
Ζήτησε, δε, να επανέλθει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Τόσο χρόνο υπό την επιρροή Μπαλτάκου έγιναν ατοπήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν τώρα, σημείωσε και παρατήρησε ότι δεν μιλά για λογαριασμό της κυβέρνησης, ούτε ως εκπρόσωπός της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)

