Ο Φ.Καϋμενάκης τοποθετείται στη θέση του Π.Μπαλτάκου
Ο αρεοπαγίτης Φώτης Καϋμενάκης είναι ο νέος γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, στη θέση του Παναγιώτη Μπαλτάκου. Yπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος υπέβαλε την παραίτησή του μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο αρεοπαγίτης Φώτης Καϋμενάκης είναι ο νέος γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, στη θέση του Παναγιώτη Μπαλτάκου.
Ο κ. Καϋμενάκης είναι πρόεδρος και επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής και μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Δικαστικών Μελετών.
Yπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος υπέβαλε την παραίτησή του μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σαμαράς για υποκλοπές: Εξευτελίζετε τους θεσμούς και τη ΝΔ κ. Μητσοτάκη – Δεν είστε ηγεμόνας είστε πρωθυπουργός
- Η απάντηση του Τζόλη στα σενάρια για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)
- Νίκος Μάστορας: Πέθανε ο δημοσιογράφος, 62 χρόνων – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
- Ο Στίβεν Κόλμπερτ στο τελευταίο επεισόδιο του «The Late Show»: Συγκίνηση, γέλιο, καλεσμένοι-έκπληξη, σιωπή
- Το παρεμπίπτον ζήτημα και ο ελιγμός της ΝΔ με τους «151» – Έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης που αποχώρησε
- Φουρνιέ: «Το πιο δύσκολο σε ένα Final Four είναι να κερδίσεις» (vid)


