“Ride now” έκθεση με αντικείμενα εμπνευσμένα από το ποδήλατο!
Φωτιστικά και γλυπτά από τιμόνια ποδηλάτου, αλυσίδες και ρόδες αλλά και κοσμήματα από μικροεξαρτήματα του δικύκλου, που αποτελεί πλέον τρόπο ζωής για όλο και περισσότερους ανθρώπους, αποτελούν το θέμα έκθεσης που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη. Φωτιστικά και γλυπτά από τιμόνια ποδηλάτου, αλυσίδες και ρόδες αλλά και κοσμήματα από μικροεξαρτήματα του δικύκλου, που αποτελεί πλέον τρόπο ζωής […]

Φωτιστικά και γλυπτά από τιμόνια ποδηλάτου, αλυσίδες και ρόδες αλλά και κοσμήματα από μικροεξαρτήματα του δικύκλου, που αποτελεί πλέον τρόπο ζωής για όλο και περισσότερους ανθρώπους, αποτελούν το θέμα έκθεσης που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

“Ride Now” προτρέπει τους επισκέπτες μια ετερόκλητη ομάδα ανθρώπων, με καλλιτεχνικές ανησυχίες, που έχει δημιουργήσει αντικείμενα εμπνευσμένα από το ποδήλατο, όπως ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, διακοσμητικά, πίνακες και γλυπτά και τα εκθέτει μέχρι τις 15 Απριλίου στο χώρο “Object”, στα Άνω Λαδάδικα.
Η έκθεση εντάσσεται στο φεστιβάλ “MAKE ART”, που υλοποιείται στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών Made in Thessaloniki και συμμετέχουν οι Bord de l’ eau design factory, Βουκυκλαράκης Αναστάσης, Δεδονάκη Αναστασία, Κεσίδης Κώστας, Κώστογλου Βασιλική, Lacrimosa, Lane collage, Mπογιατζίδης Γιώργος, Παπαχρήστου Πέλλα, Ρουμελιώτης Βασίλης, Shiny design, Χατζηαγγελή Νατάσα, Δημοσχάκης Θεόδωρος, Γιώργος Μωραϊτόπουλος και Κεχαγιά Δανάη.

“Απευθυνόμαστε στον κόσμο που αγαπάει το ποδήλατο και δημιουργούμε διάφορα αντικείμενα γύρω απ΄ αυτό, όπως μια κρεμάστρα που φτιάξαμε, η οποία μπαίνει στον τοίχο ενός διαμερίσματος και εκεί μπορούν να τοποθετηθούν, εκτός από το ποδήλατο, το κράνος ή το πέταλο” εξηγεί η Λιάνα Αναστασιάδου από τους Shiny Design.
Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχουν τα γλυπτά του Γιώργου Μωραϊτόπουλου αλλά και του μαθητή του, Αναστάση Βουκυκλαράκη, ο οποίος ανασύροντας σκουριασμένα ποδήλατα “από τον χορντά”, όπως λέει χαρακτηριστικά, τους έδωσε… παράταση ζωής.
“Ride now-Cycle Inspired Object”στο “Object”, Ολυμπίου Διαμαντή 30, Θεσσαλονίκη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΕ’)
- Κίνηση στους δρόμους: Ντεραπάρισε φορτηγό στη Βουλιαγμένη – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα στο λεκανοπέδιο
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442