Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε μακιγιάζ ματιών από τα Inglot

Κερδίστε μακιγιάζ ματιών από τα Inglot

Σκιά, μολύβι ή eyeliner; Πώς γίνεται το σωστό smokey eye make up; Με ποιο τρόπο απλώνουμε καλύτερα τη mascara για το ιδανικό αποτέλεσμα; Πώς γίνεται η τέλεια γραμμή για γατίσιο βλέμμα; Η σωστή περιποίηση των βλεφαρίδων αποτελεί τη βάση για το μακιγιάζ ματιών. Με το INGLOT eyelash serum, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο πυκνές και δυνατές. […]

Σκιά, μολύβι ή eyeliner; Πώς γίνεται το σωστό smokey eye make up; Με ποιο τρόπο απλώνουμε καλύτερα τη mascara για το ιδανικό αποτέλεσμα; Πώς γίνεται η τέλεια γραμμή για γατίσιο βλέμμα;
Η σωστή περιποίηση των βλεφαρίδων αποτελεί τη βάση για το μακιγιάζ ματιών. Με το INGLOT eyelash serum, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο πυκνές και δυνατές. Για να την τέλεια γραμμή cateye, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι kohl, το gel eyeliner ή το felt tip eyeliner pen, ενώ με τη νέα Secret Volume mascara, την έντονη μαύρη mascara με ειδικό βουρτσάκι σιλικόνης, αποκτάτε έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ολοκληρώστε το μακιγιάζ ματιών με εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων, όπως οι ΙΝGLOT eyelashes 16N για φυσικό αποτέλεσμα!
Δείτε περισσότερες προτάσεις για το μακιγιάζ σας στις σελίδες
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Εαν θέλετε να απολαύσετε ένα απόλυτα προσωποποιημένο μακιγιάζ ματιών από τους INGLOT MakeUp Artists, κάντε Like στη σελίδα www.facebook.com/www.gamos.gr, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για 3 δωρεάν υπηρεσίες make up ματιών, αξίας €18 η μια!
Διάρκεια διαγωνισμού έως 11/ 4
Οι νικητές θα κληρωθούν σε ηλεκτρονική κλήρωση.
Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, θα πρέπει να είστε φίλος στη σελίδαgamos.grστο Facebookτην ημερομηνία που η κλήρωση θα διεξαχθεί.
Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και με e-mail, και θα πρέπει να απαντήσουν για να επιβεβαιώσουν την αποδοχή του δώρου εντός 10 ημερών.
Όροι διαγωνισμού: Η παραλαβή του δώρου αφορά στα 3 καταστήματα INGLOT σε Γλυφάδα, Metro Mall & Χαλάνδρι και τα 2 Κύπρου στο My Mall Limassol & Kings Avenue Mall Paphos. To δώρο αφορά στην παροχή της υπηρεσίας και δεν εξαργυρώνεται με προϊόντα ή χρηματικό ποσό.

gamos.gr

Sports in

Ντάγκλας Λουίζ: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάγκλας Λουίζ μίλησε για την ήττα της Άστον Βίλα από την Μπράιτον, αλλά και για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024