Τριγμοί στην ΔΗΜΑΡ για τις δύο απουσίες από την ψηφοφορία
Κλυδωνισμούς στην ΔΗΜΑΡ προκαλεί η απόφαση των Ψαριανού και Οικονόμου να μην συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, ώστε να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις διαδικασίες-εξπρές, αλλά κυρίως στην απόφαση Κουβέλη να καταψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο χωρίς να έχουν συνεδριάσει τα όργανα.
Κλυδωνισμούς στην ΔΗΜΑΡ προκαλεί η απόφαση των Ψαριανού και Οικονόμου να μην συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις διαδικασίες-εξπρές, αλλά κυρίως στην απόφαση Κουβέλη να καταψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο χωρίς να έχουν συνεδριάσει τα όργανα.
Το κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση αποδοκιμασίας των δύο βουλευτών, συμπληρώνοντας ότι η υπευθυνότητα αποτελεί προαπαιτούμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων της Δευτέρας, ο κ. Ψαριανός είχε την άποψη ότι η ΔΗΜΑΡ έπρεπε να πει «παρών» στην ψηφοφορία, θέση που στήριζε και ο Βασίλης Οικονόμου στην συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.
Από την ψηφοφορία απουσίαζε και ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος γνωστοποίησε -μέσω τις ιστοσελίδας του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο- ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.02.2026]
- Συνάντηση Ζελένσκι – Φίτσο για τη διακοπή των παραδόσεων ρωσικού πετρελαίου
- Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 2-0: «Χτίζει» σερί και αγκαλιάζει την παραμονή
- Σύλληψη διαιτητή στην Ισπανία για απάτη με εισιτήρια της Βιγιαρεάλ
- Γαλλία: Στα χέρια χάκερ ιατρικά στοιχεία 15 εκατομμυρίων πολιτών – Και πολιτικοί μεταξύ τους
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις

