Σακελλαρίου: Ενισχύεται η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος
Την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς χαιρέτισε την Παρασκευή η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου. Το ΤΧΣ ενέκρινε στις έκτακτες γενικές συνελεύσεις των Alpha Bank και Τράπεζας Πειραιώς τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε τιμές που καλύπτουν τις τιμές κτήσης του Ταμείου.
Την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς χαιρέτισε την Παρασκευή η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κ. Αναστασία Σακελλαρίου.
Το ΤΧΣ ενέκρινε στις έκτακτες γενικές συνελεύσεις των Alpha Bank και Τράπεζας Πειραιώς τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, οι οποίες σημειωτέων θα πραγματοποιηθούν σε τιμές που καλύπτουν τις τιμές κτήσης του Ταμείου.
Η κ. Σακελλαρίου, σχολιάζοντας τις διαδικασίες αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε:
«Η άντληση κεφαλαίων από ιδιώτες επενδυτές υπερκαλύπτει τις κεφαλαιακές ανάγκες που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, ενισχύει περαιτέρω την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών, συμβάλλοντας σημαντικά στη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος και σηματοδοτεί τη δυναμική τους επάνοδο στις διεθνείς αγορές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάτρα: Βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και γυμνές φωτογραφίες με τα εγγόνια του είχε ο γιατρός που συνελήφθη
- Απόρρητη έκθεση: Ακόμη και μεγάλης κλίμακας επίθεση δύσκολα θα ρίξει το καθεστώς του Ιράν
- Λευτέρης Πετρούνιας: «Ξεκινήσαμε καλά και προχωράμε ακόμη πιο δυναμικά»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 90-70: Oι Πράσινες πήραν το ντέρμπι στη Λεωφόρο
- Κύπρος: Χειροπέδες σε Αζέρο και τη σύντροφό του για κατασκοπεία – Φωτογράφιζαν υποστατικά Ισραηλινών
- LIVE: Άρης – Ατρόμητος


