Την Τετάρτη στη Βουλή το αίτημα άρσης της ασυλίας πέντε βουλευτών της ΧΑ
Την Τετάρτη 2 Απριλίου, δείχνει το πρόγραμμα της Βουλής, θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια οι αιτήσεις άρσης της ασυλίας για ακόμα πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τους Μιχάλη Αρβανίτη- Αβράμη, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια, Νίκο Κούζηλο και Δημήτρη Κουκούτση, για τους οποίους εισηγήθηκε άρση της ασυλίας η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Την Τετάρτη 2 Απριλίου, δείχνει το πρόγραμμα της Βουλής, θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια οι αιτήσεις άρσης της ασυλίας για ακόμα πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Πρόκειται για τους Μιχάλη Αρβανίτη-Αβράμη, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια, Νίκο Κούζηλο και Δημήτρη Κουκούτση, για τους οποίους εισηγήθηκε άρση της ασυλίας η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αθήνα SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
- Δεύτερη προσαγωγή για φερόμενη κατασκοπεία στην Κρήτη – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Τούρκος υπήκοος