Την Τετάρτη στη Βουλή το αίτημα άρσης της ασυλίας πέντε βουλευτών της ΧΑ
Την Τετάρτη 2 Απριλίου, δείχνει το πρόγραμμα της Βουλής, θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια οι αιτήσεις άρσης της ασυλίας για ακόμα πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τους Μιχάλη Αρβανίτη- Αβράμη, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια, Νίκο Κούζηλο και Δημήτρη Κουκούτση, για τους οποίους εισηγήθηκε άρση της ασυλίας η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Την Τετάρτη 2 Απριλίου, δείχνει το πρόγραμμα της Βουλής, θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια οι αιτήσεις άρσης της ασυλίας για ακόμα πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Πρόκειται για τους Μιχάλη Αρβανίτη-Αβράμη, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια, Νίκο Κούζηλο και Δημήτρη Κουκούτση, για τους οποίους εισηγήθηκε άρση της ασυλίας η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 25η Μαρτίου: Σε εξέλιξη η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας
- Η Ευρώπη «επικίνδυνα απροετοίμαστη» απέναντι στην επιδείνωση των πυρκαγιών, σύμφωνα με έκθεση
- Πειραιάς: Κατασχέθηκαν 3,5 τόνοι ακατάλληλων κρεάτων
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει το Σάββατο στο MEGA
- Νερό: Το «αόρατο» αποτύπωμα στο πιάτο μας
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Ντέσερς θα μπει στο χειρουργείο