Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος είναι ο πιο καυτός σταρ της TV

Ποιος είναι ο πιο καυτός σταρ της TV

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas To κατά κοινή ομολογία πιο hot τηλεοπτικό πρόσωπο αυτήν την περίοδο. Ο 34χρονος Αυστραλός Travis Fimmel μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα 5.500 στρεμμάτων μεταξύ Μελβούρνη και το Σίδνεϊ . Μέχρι τα 17 του χρόνια εργαζόταν στην οικογενειακή του φάρμα – κάτι που εξακολουθεί να απολαμβάνει όταν επιστρέφει στο πατρικό του. Αργότερα η […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

To κατά κοινή ομολογία πιο hot τηλεοπτικό πρόσωπο αυτήν την περίοδο.
Ο 34χρονος Αυστραλός Travis Fimmel μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα 5.500 στρεμμάτων μεταξύ Μελβούρνη και το Σίδνεϊ . Μέχρι τα 17 του χρόνια εργαζόταν στην οικογενειακή του φάρμα – κάτι που εξακολουθεί να απολαμβάνει όταν επιστρέφει στο πατρικό του.
Αργότερα η ζωή τον οδήγησε σε ένα λονδρέζικο μπαρ όπου δούλευε ως μπάρμαν ώσπου έπεσε στο δρόμο του ο David Seltzer –ο μετέπειτα μάνατζερ του. Ο David διέκρινε στον Φίμελ ένα άστρο και του μετακομίσει στις ΗΠΑ νωμένες για να γίνει καλλιεργήσει το ταλέντο του και να γίνει ηθοποιός. Όπερ και εγένετο, και μάλιστα έχοντας την τύχη να έχει για δασκάλα του την Ivana Chubbuck, μέντορα των Jake Gyllenhaal , Eva Mendes , Halle Berry , Brad Pitt και Charlize Theron .
Αφού τον καμαρώσαμε, μεταξύ άλλων, στο «The Beast» με τον Πάτρικ Σουέιζι αυτήν την περίοδο μας προκαλεί… άγρια και ζωώδη ένστικτα μέσα από τις περιπέτειες τους στη σειρά «Vikings». Το τέλειο οφθαλμόλουτρο.
Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο για την καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein όπου βεβαίως οι σχετικές αφίσες προκαλούσαν πανικό στους δρόμους και μάλιστα θεωρήθηκαν υπαίτιες για μια σειρά ατυχημάτων.
Ας τον χαρούμε όσο προλαβαίνουμε γιατί σύμφωνα με δηλώσεις του όταν βγάλει πολλά χρήματα θα επιστρέψει μόνιμα στην φάρμα του. Τιμημένη αγροτιά!

gamos.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024