
Αποχή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ψήφισαν και πάλι στον Βελβεντό
Συντριπτικό ήταν το ποσοστό υπέρ της αποχής από τις εκλογές του Μαΐου που έβγαλε το άτυπο δημοψήφισμα των κατοίκων στον Βελβεντό Κοζάνης. Στη διαδικασία προσήλθαν 1.433 άτομα. Υπέρ της συμμετοχής («ναι») ψήφισαν 371, κατά της συμμετοχής («όχι») 1.026, ενώ καταμετρήθηκαν 36 λευκά και άκυρα.
Συντριπτικό ήταν το ποσοστό υπέρ της αποχής από τις εκλογές του Μαΐου που έβγαλε το άτυπο δημοψήφισμα των κατοίκων στον Βελβεντό Κοζάνης.
Στη διαδικασία προσήλθαν 1.433 άτομα. Υπέρ της συμμετοχής («ναι») ψήφισαν 371, κατά της συμμετοχής («όχι») 1.026, ενώ καταμετρήθηκαν 36 λευκά και άκυρα.
Ανάλογο δημοψήφισμα είχε διενεργήσει η δημοτική ενότητα Βελβεντού και πριν από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (4η Ιουνίου 2010) με τη συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων τότε να τάσσεται υπέρ της αποχής, εξ αιτίας της ένταξης του Βελβεντού στον ενιαίο καλλικρατικό δήμο Σερβίων-Βελβεντού.
Οι δημότες αντιδρούσαν στη συγχώνευση και είχαν από τότε εκφράσει της αντιρρήσεις τους στο σχέδιο συνένωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ακόμη με σταματούν στο δρόμο στην Ελλάδα» – Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ για τον Ιησού
- Ο πόλεμος, η «προπόνηση» σε 9.500, το ρεκόρ «Guinness» και το Μεξικό που… γιορτάζει ενώ πετούν πύραυλοι
- Οικογενειακή έξοδος στην Κηφισιά για Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλια της κόρης τους
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει


