«Παντρέψου με»…στο Booze Cooperativa
Μια συνεργασία του Goethe-Institut Athen με την ομάδα Docutrance η οποία ιδρύθηκε πρόσφατα από νέους κινηματογραφιστές και θεωρητικούς του κινηματογράφου με σκοπό να διερευνήσει το δημιουργικό και πρωτοποριακό κομμάτι της τέχνης του διεθνούς ντοκιμαντέρ, διοργανώνοντας προβολές, συζητήσεις και εργαστήρια.
Παντρεύονται. Η Gladis και ο οκτάχρονος γιος της αφήνουν πίσω τους το τροπικό νησί τους και γεμάτοι ελπίδα, περιέργεια, αλλά και γλυκό πόνο, ακολουθούν τον Erik στο Αμβούργο.
Εκεί ξεκινά για τους τρεις τους μια ζωή όλο εκπλήξεις και αντιπαραθέσεις, άλλοτε με κωμικά κι άλλοτε με συναρπαστικά γεγονότα.
Σε πρώτη παγκόσμια η ταινία παρουσιάστηκε στο Forum της Μπερλινάλε 2003, όπου και βρήκε ενθουσιώδη υποδοχή, και στη συνέχεια έκανε αξιόλογη καριέρα τόσο στις κινηματογραφικές αίθουσες όσο και σε διεθνή φεστιβάλ, όπως π.χ. στο Karlovy Vary IFF, 2003, Τσεχία, Arhus IFF, 2003, Δανία, Brisbane FF, 2003, Αυστραλία, Margaret Mead Film and Video Festival New York, 2004.
Η ταινία προβάλλεται σε γερμανική και ισπανική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους
| Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, 20:30 Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα Είσοδος ελεύθερη www.facebook.com/docutrance |
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου
- Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας –Μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE

