Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε Make up Lessons από τα INGLOT

Κερδίστε Make up Lessons από τα INGLOT

Μιχελάκου Ιωάννα Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το γραφείο; Τι χρώματα ταιριάζουν στο δικό σας πρόσωπο για ένα απλό, καθημερινό μακιγιάζ που θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας; Ποια προϊόντα και τεχνικές ταιριάζουν σε ένα πρωινό μακιγιάζ; Βήμα 1: Μια ελαφριά πούδρα, όπως η INGLOT pressed powder και το AMC concealer είναι […]

Μιχελάκου Ιωάννα

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το γραφείο; Τι χρώματα ταιριάζουν στο δικό σας πρόσωπο για ένα απλό, καθημερινό μακιγιάζ που θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας; Ποια προϊόντα και τεχνικές ταιριάζουν σε ένα πρωινό μακιγιάζ;
Βήμα 1: Μια ελαφριά πούδρα, όπως η INGLOT pressed powder και το AMC concealer είναι η απαραίτητη βάση για ένα ελαφρύ, πρωινό μακιγιάζ.
Βήμα 2: Τα ζυγωματικά τονίζονται με το INGLOT Freedom System Face Blush #20 για ένα φυσικό ροζ χρώμα και το slim gel lipstick #60 δίνει μια έντονη ροζ απόχρωση στα χείλη.
Βήμα 3: Το μακιγιάζ ολοκληρώνεται με την Perfect Length & Define mascara, που χωρίζει τις βλεφαρίδες και τις βάφει μια-μια, δίνοντας εντυπωσιακό μήκος.
Δείτε περισσότερες προτάσεις για το μακιγιάζ σας στις σελίδες
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Εάν θέλετε να απολαύσετε ένα απόλυτα προσωποποιημένο πρωινό μακιγιάζ από τους INGLOT Make Up Artists, κάντε Like στη σελίδα www.facebook.com/www.gamos.gr, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση για 3 δωρεάν υπηρεσίες πρωινού μακιγιάζ, αξίας € 30!
Διάρκεια διαγωνισμού έως 25/3
Οι νικητές θα κληρωθούν σε ηλεκτρονική κλήρωση.
Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, θα πρέπει να είστε φίλος στη σελίδαgamos.grστο Facebookτην ημερομηνία που η κλήρωση θα διεξαχθεί.
Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και με e-mail, και θα πρέπει να απαντήσουν για να επιβεβαιώσουν την αποδοχή του δώρου εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν έως τις 31/3, θα γίνει κλήρωση για να βρεθεί νέος νικητής.
Όροι διαγωνισμού: Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα www.facebook.com/InglotGreeceκαι η παραλαβή του δώρου αφορά στα 3 καταστήματα INGLOT σε Γλυφάδα, Metro Mall & Χαλάνδρι και τα 2 Κύπρου στο My Mall Limassol & Kings Avenue Mall Paphos. To δώρο αφορά στην παροχή της υπηρεσίας και δεν εξαργυρώνεται με προϊόντα ή χρηματικό ποσό.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024