«Άκου τι είπαν!» με τον Χρήστο Φερεντίνο τη Δευτέρα 17/3
Πρεμιέρα, Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 17:45 στον Alpha!
Από τη Δευτέρα 17 Μαρτίου και κάθε απόγευμα στις 17:45, αμέσως πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Χρήστος Φερεντίνος θα φιλοξενεί κι από μια νέα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο 5μελείς οικογένειες ή 5μελείς παρέες.
Θέτοντας τη γνωστή ερώτηση-σπαζοκεφαλιά, «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…» θα δίνει το σύνθημα για απαντήσεις που σίγουρα θα μας κάνουν να αναφωνήσουμε «Άκου τι είπαν!». Κάθε μέρα, η νικήτρια παρέα θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 5.000€ αλλά και την ευκαιρία να φθάσει στον τελικό για να διεκδικήσει 15.000€!
Ανατρεπτικές ερωτήσεις, πνεύμα συνεργασίας ή… σκέτης αντιλογίας ανάμεσα στους παίκτες, αναπάντεχες απαντήσεις κι αβίαστο γέλιο συνθέτουν το πορτρέτο της κάθε αναμέτρησης, που αναδεικνύει τον νικητή της εκάστοτε εκπομπής.
Λέει ο Φερεντίνος επί του θέματος: «Οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι είναι χιούμορ, γνώσεις, αυτοσαρκασμός, ομαδικότητα, ταχύτητα, αφασία, γέλιο, αγωνία. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι βασίζεται στην παρέα. Παίζουν παρέες και κάνουν τον τηλεθεατή, ακόμη και αν είναι μόνος του, παρέα τους».
- Αγορά ακινήτων: Το 80% θεωρεί απρόσιτη την κατοικία για τους νέους
- Project Hail Mary: Τα 141 εκατ. στο box office έδωσαν «ανάσα» στον Ράιαν Γκόσλινγκ
- Ο Τραμπ απέσυρε την απειλή για τις ενεργειακές υποδομές – Δεν δίνουν πλεονέκτημα, συνιστούν έγκλημα πολέμου
- «Πυρά» από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τα «ανεπαρκή μέτρα» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση
- Φυσητήρες βιντεοσκοπήθηκαν να ρίχνουν κουτουλιές – Επιβεβαιώνεται ο θρύλος που ενέπνευσε το «Μόμπι Ντικ»
- Αταμάν: «Εκτός ομάδας ο Χολμς – Είναι θέμα του συλλόγου πλέον»

