Η πολυδιάσπαση της παράταξης στην Αθήνα υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσει σε απώλεια του Δήμου, δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 o υποψήφιος με την επίσημη στήριξη της ΝΔ, Αρης Σπηλιωτόπουλος, εξαπολύοντας εμμέσως βολές κατά του Νικήτα Κακλαμάνη.

«Η διάσπαση αυτή στοιχίζει στην παράταξη, δεν χωράει αμφιβολία, αποτυπώνεται και δημοσκοπικά» είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, συμπληρώνοντας:

«Από εκεί και πέρα έχω πει πολλές φορές ότι σέβομαι την ιστορία του κ. Κακλαμάνη -είναι ένας παλαιός πολιτικός, τον βρήκα όταν μπήκα στην πολιτική- άρα έχει και την απαιτούμενη εμπειρία και προφανώς, μέσα από τη διαδρομή του έχει δεθεί με την παράταξη, για να ξέρει τι θα κάνει όποια στιγμή ο ίδιος επιθυμεί και πώς θα το κάνει».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Καμίνης αυτή τη στιγμή μπορεί να φαίνεται στην πρώτη θέση «επειδή ο χώρος μας είναι διασπασμένος», ωστόσο -όπως είπε- έχει το μικρότερο ποσοστό αποδοχής «από όλους τους δημάρχους πανελλαδικά».

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για την Realnews, ο κ. Καμίνης έχει σαφές προβάδισμα στο Δήμο Αθηναίων, ενώ ο κ. Σπηλιωτόπουλος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) βελτιώνουν τα ποσοστά τους. Ο κ. Κακλαμάνης υποχωρεί στην πέμπτη θέση.

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η καλή εικόνα δημοσκοπική εικόνα του κ. Καμίνη έρχεται σε αντίθεση με την αξιολόγηση του έργου του, καθώς ποσοστό 63% των Αθηναίων το αξιολογούν αρνητικά και 34,6% θετικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ