Άνθρωπος εναντίον ρομπότ σε αγώνα πινγκ-πονγκ
Πάνω από 1,3 εκατομμύρια χρήστες παρακολούθησαν σε δύο μέρες ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει έναν πρωταθλητή του πινγκ-πονγκ να πασχίζει να νικήσει ένα γρήγορο βιομηχανικό ρομπότ.
Πάνω από 1,3 εκατομμύρια χρήστες παρακολούθησαν σε δύο μέρες ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει έναν πρωταθλητή του πινγκ-πονγκ να πασχίζει να νικήσει ένα γρήγορο βιομηχανικό ρομπότ.
Στο διαφημιστικό βίντεο της Kuka Robotics, μιας γερμανικής εταιρείας που ειδικεύεται στα βιομηχανικά ρομπότ, ο γερμανός πρωταθλητής Τίμο Μπολ αναμετριέται με το Kuka KR Agilus.
Το ρομπότ φέρεται να νικά με 6-0 μέχρι που ο Μπολ αντιλαμβάνεται ότι o αντίπαλός του δεν μπορεί να φτάσει τις ψηλές βολές, οπότε αντεπιτίθεται και νικά με τελικό σκορ 10-11.
Το Kuka KR Agilus, ένα από τα μικρά ρομπότ της εταιρείας, μπορεί να εγκατασταθεί στο δάπεδο, στον τοίχο ή το ταβάνι για να συσκευάζει πακέτα ή να χειρίζεται άλλα αντικείμενα.
Ως διάσημος παίκτης του πινγκ-πονγκ, ο Τίμο Μπολ ανέλαβε εκπρόσωπος της εταιρείας στην Κίνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΓΑΣ Κιλκίς – Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή 23-35: Με περίπατο στον τελικό οι Ερυθρόλευκοι
- Τουρκία: Νεκρός αστυνομικός μετά από άγριο ομαδικό ξυλοδαρμό σε συνεργείο [βίντεο]
- Λακωνία: Προσπάθησαν να αποκρύψουν εργατικό δυστύχημα μεταφέροντας αλλού τη σορό – Μία σύλληψη
- Μιλάνο: Η Μελόνι χαρακτηρίζει τους διαδηλωτές «εχθρούς της Ιταλίας» – Εκφράζει αλληλεγγύη στην αστυνομία
- Αναστάτωση στο Μετρό: Νεαροί τράβηξαν τον μοχλό κίνδυνου σε δρομολόγιο – Εκκενώθηκε ο συρμός
- Δημογραφικό: Βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα – Γιατί οι γεννήσεις συνεχίζουν να μειώνονται

